Excelsior'31 2 mist scherpte en ligt uit bekertoernooi

Foto bij Excelsior'31 2 mist scherpte en ligt uit bekertoernooi

Excelsior'31 2 mist scherpte en ligt uit bekertoernooi

Het is Excelsior'31 2 niet gelukt om de halve finale van het KNVB Districtsbekertoernooi te bereiken. Op Tweede Paasdag ging de bekerhouder met 1-3 onderuit, thuis tegen SDV Barneveld 2.

Waar SDV Barneveld 2 in de eerste fase van de wedstrijd de betere ploeg was, scoorde Marco Hopman de 1-0 voor Excelsior'31 2. Even daarna kreeg hij opnieuw een grote kans, maar deze keer trof hij geen doel.

Vlak voor rust kwam SDV Barneveld 2 op gelijke hoogte. Gelijk na rust werd het 1-2 en via een ongelukkig gegeven penalty werd het 1-3. Daar bleef het bij.

Excelsior'31 2 was deze middag niet scherp genoeg en liet het afweten in de duels. Hierdoor is de ploeg van trainer Fethi Ozerdogan min of meer uitgespeeld voor dit seizoen. Er resteren nog 3 wedstrijden in de competitie, waar het momenteel op de zesde plek staat.

Opstelling Excelsior'31 2: Mart Nieuwenhuis, Kevin Jansen (Stephen Jansen), Gert-Jan Schultink, Nick Haase, Wouter Dittrich, Stijn Beverdam (Mathay Kahraman), Mark Breukink (Danny Schoenmaker), Niek Averesch (Lourens Smids), Frank Averesch, Marco Hopman (Marco ten Bolscher), Yorick Calkhoven.

* Klik hier voor de fotoreportage (copyright www.excelsior31.nl)

* Bekijk hieronder de samenvatting van Excelsior'31 TV, gemaakt door José Nijhof (presentatie), Bert Jansen (interviews) en Thijs Nieuwenhuis (camera en montage)




 

Kalender icoon zondag 16 april 2017 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers