Excelsior'31 haalt opnieuw uit tegen ASV Dronten (samenvatting geplaatst)

Foto bij Excelsior'31 haalt opnieuw uit tegen ASV Dronten (samenvatting geplaatst)

Excelsior'31 haalt opnieuw uit tegen ASV Dronten (samenvatting geplaatst)

* Bekijk hieronder de samenvatting van Excelsior'31 TV, gemaakt door José Nijhof (presentatie en interviews) en Thijs Nieuwenhuis (camera en montage)



* Reactie Cem Köse 



* Reactie Peter Wesselink




ASV Dronten - Excelsior'31 1-7 (1-3)
3. Cem Köse 0-1
26. Patrick Gerritsen 0-2
32. Jodi de Boer (penalty) 1-2
37. Hielke Penterman 1-3
65. Jurriaan Seppenwoolde 1-4
83. Cem Köse  1-5
86. Hielke Penterman 1-6
90. Hielke Penterman 1-7

Opstelling Excelsior'31: Melvin Koetsier, Stijn Beverdam, Patrick Jurgens (66. Gradus Hempenius), Jurriaan Seppenwoolde, Mitch Stockentree (64. Lars Kamperman Leferink), Amanuel Isa, Boy Boeloerditi (74. Brian Hogeweide), Hielke Penterman, Niek Davina, Patrick Gerritsen, Cem Köse

* Verslag door Thijs Nieuwenhuis 

Excelsior'31 speelde de laatste uitwedstrijd van het seizoen tegen het al gedegradeerde ASV Dronten. Eerder dit seizoen werd het in Rijssen 8-0. Trainer Peter Wesselink moest het stellen zonder Melvin Velthuis (ziek) en Dylan Vosskühler (hamstringblessure). Jurriaan Seppenwoolde en Mitch Stockentree mochten daardoor starten in de basis. Lars Kamperman Leferink moest zijn plek op de rechtsbackpositie afstaan aan Stijn Beverdam, die daarmee beloond werd voor zijn goede optreden van vorige week tegen SC Genemuiden (3-0 winst). 

Excelsior'31 begon goed aan het duel en kwam al vrij snel op voorsprong. Stijn Beverdam veroverde de bal op het middenveld, stuurde Patrick Gerritsen weg die er voor zorgde dat Cem Köse de bal alleen nog maar voor een leeg doel moest intikken, 0-1. Patrick Gerritsen zorgde even later zelf voor de 0-2, door een vrije trap fantastisch binnen te schieten.

ASV Dronten kreeg een penalty na een overtreding van Patrick Jurgens, Jodi de Boer profiteerde van dit buitenkansje en maakte de aansluitingstreffer, 1-2. 

Stijn Beverdam kwam veel op in de eerste helft en beloonde zijn uitstekende spel met een assist op Hielke Penterman, die zorgde voor een 1-3 ruststand. 

Na rust kwam ASV Dronten goed uit de kleedkamer en raakte het zowel de paal als de lat. Toch was het Jurriaan Seppenwoolde, die op aangeven van Amanuel Isa, geheel vrijstaand de 1-4 binnen mocht schieten achter oud-Excelsior'31 doelman Maikel Kampjes. 

Daarna liep Excelsior'31 verder uit. Cem Köse tikte de 1-5 binnen. Hielke Penterman zorgde met twee treffers voor een 1-7 eindstand en een persoonlijk succes. Hij is momenteel, samen met Omar Kavak van SC Genemuiden, met 22 treffers de topscorer van de Hoofdklasse B.

Excelsior'31 staat, met nog één wedstrijd te gaan, op de vijfde plek. CSV Apeldoorn staat vierde met drie punten meer, dus de vierde plek is nog in zicht voor de ploeg van trainer Peter Wesselink (het doelsaldo van zowel CSV Apeldoorn als Excelsior'31 is +11). Volgende week staat de laatste competitiewedstrijd op het programma, thuis tegen Sparta Nijkerk (aanvang 14.30 uur). Na afloop van dit duel wordt er tevens afscheid genomen van de vertrekkende spelers en staf.  

 

Kalender icoon zondag 7 mei 2017 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers