Sportvereniging Excelsior'31 Rijssen

Nieuws over Hoofdklasser Excelsior'31

  • Zaterdag 24 juni: Bomvolle familiedag bij Excelsior’31 Zaterdag 24 juni: Bomvolle familiedag bij Excelsior’31

Tradities moet je in ere houden. De Excelsior’31 familiedag is daar een mooi voorbeeld van. Vanwege ‘logistieke problemen’ is het dit jaar niet op de laatste zaterdag van mei maar op 24 juni! Zet deze dag dus vast in uw agenda!

Tevens is het de dag van de laatste speelronde in de SEJP Minicompetitie en volgt de prijsuitreiking, na afloop. Een mooi moment voor jong en oud om nog één keer naar De Koerbelt te komen voor een mooie seizoensafsluiter. 

De Activiteitencommissie organiseert in samenwerking met de SEJP ook nu weer een Beach-voetbaltoernooi op de parkeerplaats. In eerste instantie is deze voor de JO9 t/m JO15 teams. Opgeven en aanmelden voor dit toernooi kan via ac@excelsior31.nl. Alle leiders krijgen hier nog bericht van. 

Naast de finalerondes van de SEJP Minicompetitie zal er nog het volgende plaatvinden:

Voor de JO9 en JO11 teams geldt dat zij zich mogen vermaken op het beach-voetbalveld  ( tussen 08.30- en 11.00 uur). Iedereen mag zijn team van minimaal 5 spelers aanmelden. Dit kan via ac@excelsior31.nl of voor aanvang van de Familiedag. 

Tegelijkertijd zullen alle kampioenen van de mini-competitie gehuldigd worden op het hoofdveld. Aansluitend mogen de beste penaltynemers hun kunsten vertonen, in de race om de penaltybokaal.

Gedurende de ochtend zal er op het terras voor de kantine door de Activiteitencommissie geschminkt worden. Bovendien worden er gratis broodjes knakworst uitgedeeld en is er een balonnenclown aanwezig. 

Afgelopen seizoen was het Team van de Week nieuw, bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Ieder team mocht tijdens de rust penalty’s nemen en uiteindelijk zijn er twee finalisten uitgerold, die op 24 juni uit mogen uitmaken welk team het beste is. Dat zijn JO11-4 en JO11-15. 

Rond 11.30- / 11.45 uur komt een van de leukste momenten van de dag: het duel van de moeders/zussen/oma’s tegen de mini’s (en JO9). Op het hoofdveld mogen alle moeders (en vaders verkleed als), oma’s en zussen laten zien of ze voor het eerst in de historie kunnen winnen van de mini’s en JO9 voetballers. 

Na dit spektakel is er reden genoeg om na te blijven, het G-voetbalteam van Excelsior’31 zal op het hoofdveld laten zien waarom hun prijzenkast al zo goed gevuld is. 

Ondertussen zal het sportpark volstromen met lagere senioren die - geheel volgens traditie - rond 13.30 uur zullen beginnen aan het Pearejan-toernooi. Ieder jaar weer een voorbeeld van sportiviteit en gezelligheid. Meer infomatie over dit toernooi, klik hier

De familiedag 2017 zal rond de klok van vier afgesloten worden met een liveband op het terras. Dit jaar is dat Update! Update is een getalenteerde en inmiddels ook behoorlijk ervaren band die haar roots heeft liggen in Nijverdal. Na de oprichting in 2012 is het bergopwaarts gegaan en nog altijd spelen zij met veel enthousiasme steengoede covers voor jong en oud!

In het kort zal de familiedag er als volgt uitzien:Klik hier voor het nieuwsarchief
Publicatiedatum: 21 Juni 2017