Sportvereniging Excelsior'31 Rijssen

Nieuws over Hoofdklasser Excelsior'31

  • Sfeerimpressie Excelsior'31 Familiedag Sfeerimpressie Excelsior'31 Familiedag

Afgelopen zaterdag werd seizoen 2016/2017 afgesloten met de jaarlijks terugkerende Excelsior'31 Familiedag, met activiteiten voor jong en oud.

Zo stond er voor de O9 t/m 015-jeugd een Beachsoccertoernooi op het programma.

De Minicompetitie speelde haar laatste speelronde en huldigde na afloop de kampioenen. Daarnaast mochten de winnaars van de penaltybokaal bij de mini's en bij de O11-jeugd (de twee beste teams uit de team van de week competitie, afgelopen seizoen georganiseerd in de rust van het eerste elftal) via strafschoppen, met in het doel eerste elftalkeeper Mart Nieuwenhuis, uitmaken wie er met de hoofdprijs vandoor ging.  

Nadat de moeders het opnamen tegen de mini's/O9-jeugd mochten de spelers en begeleiders van het G-team het hoofdveld betreden, voor een onderlinge wedstrijd. Om 13.30 uur ging het Peare Jan Toernooi van start, een toernooi voor alle trainers, leiders, senioren, dames, families, zaalvoetballers en O19/O17-jeugd. Met 16 deelnemende teams was dit toernooi ook dit jaar goed bezet.

De Excelsior'31 Familiedag werd afgesloten met een spetterend optreden van de band 'Update' (met als gitarist Excelsior'31 3-speler Jord Jansen).

Excelsior'31 bedankt alle vrijwilligers die deze familiedag weer tot een succes hebben gemaakt en in het bijzonder de Activiteitencommissie, Vriendenkring en Supportersvereniging.   

* De fotoreportage (copyright www.excelsior31.nl) volgt in de loop van het weekend

* Bekijk hieronder een sfeerimpressie van de Excelsior'31 Familiedag 2017, in het Excelsior'31 TV Weekjournaal. De reportage is gemaakt door José Nijhof (presentatie), Jarnik Busscher (interviews), Stèfan Leusink (interviews) en Thijs Nieuwenhuis (camera en montage)


 


 Klik hier voor het nieuwsarchief
Publicatiedatum: 25 Juni 2017