Excelsior'31 sluit voorbereiding af met overwinning (samenvatting geplaatst)

Foto bij Excelsior'31 sluit voorbereiding af met overwinning (samenvatting geplaatst)

* Bekijk hieronder de samenvatting van Excelsior'31 TV, gemaakt door José Nijhof (presentatie), Jarnik Busscher (interview) en Thijs Nieuwenhuis (camera en montage)

* Reactie Peter Wesselink

DETO Twenterand - Excelsior'31 1-4 (1-2)
1-0 Frank Smit
1-1 Hielke Penterman
1-2 Hielke Penterman
1-3 Hielke Penterman
1-4 Cem Köse

Opstelling Excelsior'31: Melvin Koetsier, Simon Baysoy, Melvin Velthuis (70. Niek Averesch), Tom Brummelhuis, Dylan Vosskühler, Mirko Zwiers (46. Amanuel Isa), Boy Boeloerditi, Niek Davina (46. Jasper Veltkamp), Ogùzhan Sahin, Hielke Penterman, Hakim Ezafzafi (46. Cem Köse)

* Verslag door Thijs Nieuwenhuis
Excelsior'31 speelde dinsdagavond haar laatste oefenduel van de voorbereiding. Tegenstander in Vriezenveen was zaterdag eersteklasser DETO Twenterand.

De ploeg van trainer Peter Wesselink had een valse start, al na een halve minuut kon Frank Smit profiteren van een foutive terugspeelbal, 1-0. Excelsior'31 herstelde zich snel, via Niek Davina kwam de bal bij Hielke Penterman die de 1-1 binnen tikte. Vlak voor rust kreeg Excelsior'31 nog een penalty na een handsbal van de thuisploeg. Hielke Penterman schoot overtuigend raak, 1-2.

Na rust maakte Hielke Penterman zijn derde treffer van de avond, deze keer op aangeven van invaller Cem Köse. Laatstgenoemde maakte aan het einde van de wedstrijd de 1-4 op aangeven van Boy Boeloerditi.

Een mooi resultaat in aanloop naar de eerste competitiewedstrijd van de Zaterdag Hoofdklasse B. Excelsior'31 start zaterdag uit tegen s.v. Huizen (degradant uit de Derde Divisie), de wedstrijd begint om 14.30 uur.