Reserves Excelsior'31-zaal spoor bijster tegen IFC Zwolle 2

Foto bij Reserves Excelsior'31-zaal spoor bijster tegen IFC Zwolle 2

Samenvatting Excelsior'31 2 - IFC Zwolle 2, met dank aan Jan Nijkamp

Afgelopen donderdagavond hebben de reserves van Excelsior'31 de thuiswedstrijd tegen IFC Zwolle met 2-4 verloren. Na een aardige seizoenstart met vier punten uit twee wedstrijden lijkt de ploeg van Gerald Keizer en John Baas momenteel het spoor bijster.

Met Agassi Daneljan weer in de ploeg na lang blessureleed begon Excelsior'31 hoopvol aan de wedstrijd tegen de gasten uit Zwolle. Na een penalty en een onoplettendheid in de verdediging stond het al snel 0-2. De ruststand was zelfs 0-3 en leek de wedstrijd al vrij snel beslist.

Na de rust pakte Excelsior'31 de zaken wat energieker aan en kwam er iets meer beleving. Na de onvermijdelijke 0-4 was het Daan Kreijkes die de spanning enigszins terugbracht. Na een gele kaart van Anton Acis moesten de zeilen echter bijgezet worden en was het twee minuten overleven. Hierin kreeg Daan Kreijkes nog wel een grote kans, maar hij schoot hard over. In de slotfase scoorde Anton Acis nog wel de 2-4, maar dit kwam te laat.

Komende wedstrijden zal Excelsior'31 de rug moeten gaan rechten. De eerstvolgende mogelijkheid hiervoor is komende maandag al tegen direct 't Hoekje in Oldenzaal. De week erop staat de thuiswedstrijd tegen SVI (oude club van assistent-coach John Baas) op het programma.

Doelpunten Excelsior'31 2:

Anton Acis, Daan Kreijkes

Wedstrijdselectie Excelsior'31 2:
Frank Haase (keeper), Remco Haan, Jonathan Acis, Anton Acis, Gerald Keizer, Agassi Daneljan, Daan Kreijkes en John Lubbers
Speler/coach: Gerald Keizer
Assistent-coach: John Baas