Excelsior'31 verlengt met Veltkamp, Vosskühler en Brummelhuis vertrekken

Excelsior'31 verlengt met Veltkamp, Vosskühler en Brummelhuis vertrekken

De Technische Commissie van Excelsior'31 en Jasper Veltkamp (18) zijn een contractverlenging van een seizoen overeengekomen. De aanvallende middenvelder uit de eigen jeugdopleiding is momenteel, als tweedejaars A-junior, bezig aan zijn tweede seizoen bij de eerste selectie.

Jasper Veltkamp is na Hielke Penterman, Cem Köse, Hakim Ezafzafi, Stijn Beverdam, Simon Baysoy, Stefan Maat en Niek Averesch de achtste speler die vastligt voor komend seizoen.

De TC heeft besloten na dit seizoen afscheid te nemen van Dylan Vosskühler, zijn contract wordt niet verlengd. Hij is momenteel bezig aan zijn zesde seizoen in Rijssen. De 29-jarige linksback kwam tot nu toe dit seizoen, mede door blessures, slechts tot drie basisplaatsen en drie invalbuurten in de competitie.

Tom Brummelhuis krijgt geen contract aangeboden voor komend seizoen. De 27-jarige centrale verdediger kwam afgelopen zomer over van HSC'21 en startte dit seizoen 11 competitiewedstrijden in de basis en kwam 3 keer als invaller binnen de lijnen.

De TC wenst Dylan Vosskühler en Tom Brummelhuis veel succes bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging voor komend seizoen. 

Kalender icoon donderdag 18 januari 2018 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers