Boeloerditi, Koetsier en Davina verlengen, Velthuis en Sahin vertrekken

Boeloerditi, Koetsier en Davina verlengen, Velthuis en Sahin vertrekken

De Technische Commissie van Excelsior'31 is met Melvin Koetsier en Boy Boeloerditi een contractverlenging van een seizoen overeengekomen.

Melvin Koetsier (28) is bezig aan zijn tweede seizoen op De Koerbelt. De doelman miste sinds zijn komst nog geen minuut in de hoofdklasse. 

Boy Boeloerditi is ook bezig aan zijn tweede seizoen in Rijssen. De 27-jarige middenvelder begon dit seizoen, op een wedstrijd na, alle competitieduels in de basis en was twee keer trefzeker.

Ook Niek Davina (30) blijft verbonden aan Excelsior'31. De middenvelder raakte begin november ernstig geblesseerd in het duel tegen Ajax. Uit onderzoek is gebleken dat hij een scheurtje in de meniscus heeft en dat de kruisband afgescheurd is. Davina wordt binnenkort geopereerd en is zeker nog tot het eind van dit kalendaar jaar uitgeschakeld. Hij tekent een aangepast contract waarmee hij zijn tiende seizoen ingaat bij Excelsior'31.

De contracten van Ogúzhan Sahin en Melvin Velthuis worden niet verlengd. 

Ogúzhan Sahin (21) kwam afgelopen zomer over van Rohda Raalte. De aanvaller moet het tot nu toe doen met korte invalbeurten in de hoofdmacht en wedstrijden in het tweede elftal.

Melvin Velthuis is bezig aan zijn derde seizoen in Rijssen. De 29-jarige verdediger raakte dit seizoen na vier competitiewedstrijden geblesseerd aan zijn knie. Hij werd geopereerd en stond afgelopen zaterdag voor het eerst weer in de basis, in het uitduel tegen SDC Putten. 

De Technische Commissie wenst Ogúzhan Sahin en Melvin Velthuis veel succes bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging

Kalender icoon donderdag 25 januari 2018 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers