Twenthe Goor na rust langs Jong Excelsior'31 in halve finale Tukker Cup

Foto bij Twenthe Goor na rust langs Jong Excelsior'31 in halve finale Tukker Cup

Dinsdagavond speelde Jong Excelsior'31 tegen zondag derdeklasser v.v. Twenthe Goor, in de halve finale van de eerste editie van de Tukker Cup.

Het duel op het veld van WVV'34 begon goed voor de Rijssenaren. Cem Köse scoorde al na 8 minuten de openingstreffer.

Na rust kwam Twenthe Goor beter in de wedstrijd, Jelmer Plegt maakte de gelijkmaker in de 62e minuut. Even later werd het zelfs 2-1, door een fout in de verdediging van Excelsior'31 scoorde Jasper Groothuis (komend seizoen selectiespeler bij Excelsior'31 1). In de 85e minuut besliste Jeffrey Asbroek het duel door de 3-1 binnen te schieten.

Door de 3-1 overwinning speelt Twenthe Goor op zaterdag 23 juni de finale van de Tukker Cup. Tegenstander is Avanti Wilskracht of DETO Twenterand, zij spelen op 1 mei de andere halve finale, wederom op het veld van WVV'34.