Futsallers winnen ook 2e competitieduel

Futsallers winnen ook 2e competitieduel

De futsallers van Excelsior'31 hebben ook hun tweede competitiewedstrijd in winst omgezet. Voor eigen publiek wonnen de Rijssenaren na een 4-0 ruststand uiteindelijk met 9-4 van Ommer Automaten. Na de 3-11 overwinning op ZVD in Denekamp heeft Excelsior'31 in twee wedstrijden nu 20 keer gescoord, en gaat het jeugdige team van coach Marcel Lankamp ongeslagen aan kop in de hoofdklasse G.

"Toch zijn we er nog lang niet", waarschuwde routinier Alidus ter Harmsel achteraf voor teveel optimisme: "We komen ook nog andere tegenstanders tegen, die onze foutjes wél afstraffen, er waartegen we minder makkelijk scoren." Ook coach Lankamp zag nog wel verbeterpunten:"We zakten na rust nog te ver terug, maar daarvoor zitten we nog in een groeiproces. En het seizoen is nog lang."Al met al vooralsnog lachende gezichten in Rijssen, want voor een debutant in de hoofdklasse zijn de eerste resultaten boven verwachting. De Rijssense doelpunten werden gescoord door John Lubbers (3), Arnoud Baan (2x), Robert Kwintenberg (2), Laurens Goosen en Alidus ter Harmsel.

Op vrijdag 21 september speelt Excelsior'31 in Lelystad om 20.00 uur tegen ZVV'91. De eerstvolgende thuiswedstrijd voor Excelsior'31 is op donderdag 27 september tegen ABC Hekwerk. Deze wedstrijd wordt gespeeld in de Reggehal in Rijssen, en begint om 20.00 uur.

Kalender icoon zaterdag 15 september 2007 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers