Nieuwe site Excelsior'31

Nieuwe site Excelsior'31

Met gepaste trots presenteren wij u de geheel vernieuwde site van Excelsior'31. Nog enkele afbeeldingen zijn niet te zien, dit zal vrijdag opgelost zijn.
Een strak uiterlijk, overzichtelijk en alles makkelijk te vinden waren de voorwaarden waaraan de site moest voldoen. Uit enkele ontwerpen werd volgens ons de mooiste gekozen. De leden staan in een database die uit Sportlink wordt geimporteerd. Ook de wedstrijden die op de oude site handmatig moesten worden ingevoerd worden ook uit Sportlink geimporteerd. Een hele verbetering en scheelt ons veel tijd.


Op de homepage ziet u de vier laatste nieuwsitems, daaronder zes oudere berichten met alleen een kopregel. Onder de knop 'MENU' gaan de berichten door. Oudere berichten gaan automatisch naar het tabblad archief. Wanneer een menu uit verschillende submenu's bestaan komt er onder de foto's tabbladen waar de info staat. Wedstrijden uit sportlink komen automatisch ook in de agenda te staan. Sponsoren hebben een eigen pagina en krijgen de mogelijkheid om deze zelf te beheren. Nieuw is de webwinkel waar je Excelsior'31 artikelen kan bestellen. Onder downloads (ook nieuw) is het clubmagazine te downloaden. Hier staan ook foto's en wallpapers.  

Ook kunnen leiders of spelers weer hun elftal beheren en verslagen toevoegen. Stuur hiervoor een mail. Kalender icoon donderdag 20 september 2007 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers