Futsallers Excelsior'31 naar eerste competitienederlaag in Lelystad ..

Futsallers Excelsior'31 naar eerste competitienederlaag in Lelystad ..

In Lelystad hebben de futsallers van Excelsior'31 tegen ZVV'91 met 6-5 verloren. Na 2 overwinningen was dit voor Excelsior'31 in de hoofdklasse G de eerste nederlaag.
Omdat er voor Excelsior'31 meer in had gezeten, baalde Excelsior'31-verdediger Jos Kreijkes na afloop ontzettend: "We kwamen met 2-0 achter, maar hierna ging de wedstrijd redelijk gelijk op. Na de 3-2 achterstand bij rust kwamen we nog terug tot 3-3, maar daarna scoorden ze toch een beetje gelukkig, en het lukte ons niet meer om terug te komen."
Toch zag hij ook nog verbeterpunten:"Achteraf gezien hebben we misschien iets te aanvallend gespeeld. We waren niet kansloos, maar eerlijk gezegd is de nederlaag wel verdiend te noemen. ZVV'91 heeft een heel goed team, en in Lelystad zullen nog veel meer ploegen verliezen".
Coach Marcel Lankamp, die zelf niet aanwezig kon zijn bij deze wedstrijd, zag het als een nuttige ervaring voor zijn jonge onervaren team: "Jammer van het verlies, maar we weten dat we in de hoofdklasse goede tegenstanders tegenkomen. Het is  voor onze spelers ook eens goed dat ze een team tegenkomen dat verder is in de ontwikkeling. Mijn team is leergierig, en hiermee kunnen we verder in het leerproces."
Om deze woorden te onderstrepen bleef het team van Excelsior'31 nog even in Lelystad om de eredivisiewedstrijd Dynamo Lelystad tegen FC Blok/Carillon Boys te bekijken, die aansluitend werd gespeeld. Jos Kreijkes werd nog eens bevestigd in wat hij al wist: "We kunnen nog veel leren".
De Rijssense doelpunten werden gescoord door John Lubbers (3), Arnoud Baan, Alidus ter Harmsel, en Jos Kreijkes.
De eerstvolgende thuiswedstrijd voor Excelsior'31 is op donderdag 27 september tegen ABC Hekwerk. Deze wedstrijd wordt gespeeld in de Reggehal in Rijssen, en begint om 20.00 uur.
Kalender icoon maandag 24 september 2007 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers