Excelsior'31 presenteert ambitieuze bouwplannen tijdens druk bezochte en levendige ledenvergadering

Excelsior'31 presenteert ambitieuze bouwplannen tijdens druk bezochte en levendige ledenvergadering

De woensdagavond druk bezochte ledenvergadering van Excelsior'31 mag met recht als een 'levendige' bestempeld worden. Onder andere de bouwcommissie van Excelsior'31 - middels architect (én 1e eerste elftalspeler) Sander ter Harmsel (van 4D Architecten) ventileerde er de ambitieuze toekomstplannen van de club, middels een fraaie 3D presentatie.



Excelsior'31 voorzitter Lamber Voortman spelt jubilaris (en 40-jaar lid) Jan ten Berge zijn insigne op 

foto inzetje: het scheidend bestuurslid PR & Sponsorzaken Leon Simons werd bedankt voor zijn inzet en bijdrage in de explosieve groei van de diverse sponsorgroepen bij Excelsior'31, de laatste jaren

In de notedop een aantal zaken die aan de aanwezige leden uit de doeken werd gedaan:

* Excelsior'31 heeft een voor de club zeer aantrekkelijke deal met biergigant Grolsch kunnen afsluiten. Daarbij werd tevens 'afscheid' genomen van het biermerk Heineken. Het laatste flesje bracht (zoals bekend) maar liefst 3000 euro op, een bedrag dat aan de Stichting KiKa werd overhandigd, na afloop van de competitie-opener tegen DOS Kampen.

* 'het clubhuis' zette in totaal 102.602 flesjes bier om, een stijging van ca. 4000 flesjes, ten opzichte van het vorig boekjaar

*  Het 'slechtst' in de kantine lopende artikel is Stimorol, slechts 48 'pakjes' kauwgom gingen er over de toonbank

* per 1 januari 2008 zal de contributie met het indexcijfer van 3% verhoogd worden

* Excelsior'31 kent momenteel 1400+ leden, reden waarom er in diverse geledingen van de club (nog) naarstig gezocht wordt naar vrijwilligers, zoals ook bij de rondvraag bleek. Bijvoorbeeld B3 heeft nog geen trainer, gaf Henk Mensink te kennen. Klaas Harbers maakte zich ernstig zorgen over een gebrek aan kader bij EHBO. Kandidaten kunnen zich bij hém melden! 

Kalender icoon woensdag 26 september 2007 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers