Derby tegen SVVN voor futsallers Excelsior'31

Derby tegen SVVN voor futsallers Excelsior'31

Donderdag 8 november om 20.00 uur is de Reggehal in Rijssen het decor van de derby tussen Excelsior’31 en SVVN, een wedstrijd die vorig seizoen – als kampioenswedstrijd in de 1e klasse – een kleine 500 toeschouwers trok. Dit seizoen zijn zowel SVVN - via de nacompetitie - als Excelsior'31 een klasse hoger terechtgekomen, en daar blijken de beide teams qua prestaties aan elkaar gewaagd.

Zowel Excelsior'31 als SVVN won tot op heden 5 wedstrijden, verloor 2 keer, en de beide ploegen hebben dus 15 punten uit 7 duels. Gebroederlijk bezetten ze een gedeelde 4e plaats in de Hoofdklasse G.

In voorgaande jaren werden heroïsche gevechten uitgevochten tussen de beide teams. Vaak waren de teams aan elkaar gewaagd, maar dat bleek niet altijd uit de uitslag. Voor eigen publiek verloor Excelsior'31 al enkele malen met fors verschil van SVVN, dus een geljikspel ligt niet in de lijn der verwachtingen.
"We zullen vanaf het begin scherp moeten zijn", weet ook de Rijssense coach Marcel Lankamp, "want SVVN is een niet te onderschatten tegenstander. Ze wonnen vorige week niet voor niets met 7-3 van koploper ZVV'91."

Beide teams zal er alles aan gelegen zijn om het verschil met koploper ZVV'91 - dat drie verliespunten bedraagt - niet te ver te laten oplopen. De generale repetities voor deze wedstrijd beloven in elk geval veel doelpunten. Zowel SVVN als Excelsior'31 wonnen hun laatste 2 wedstrijden, met als doelcijfers respectievelijk 14-3 voor SVVN en 19-2 voor Excelsior'31. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Söner.

Kalender icoon dinsdag 6 november 2007 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers