Selectie Excelsior’31 staat voor metamorfose

Selectie Excelsior’31 staat voor metamorfose

Bron: weekblad Typisch Rijssen/Holten  

Dat de selectie van Excelsior’31 er volgend seizoen bepaald anders uit zal zien dan het huidige staat wel vast. Zo maakte Niels Oude Kamphuis vorige week bekend zich de rest van het huidige seizoen niet langer beschikbaar te stellen voor de Rijssense hoofdklasser.

Daarnaast kwam het nieuws dat het vermaarde aanvalsduo Looms en Sepp - aan het eind van het seizoen - er de brui aan zal geven evenmin als een verrassing. Bovendien heeft Maarten Dangremond besloten aan het eind van het seizoen te stoppen.
 

Voeg daarbij Harald Eertink, die zich de rest van dit seizoen niet langer beschikbaar stelt voor het eerste elftal. Dan mag de conclusie zijn dat een en ander bepaald gevolgen heeft voor de samenstelling van de selectie, komend seizoen.

Goed nieuws
Goed nieuws is dat de technische commissie van de club inmiddels overeenstemming bereikte met John van Pijkeren, Amanuel Isa, Peter Scheppink, Nick Hoekstra en Coen Zwollo, voor volgend seizoen. Met anderen is men (nog) in gesprek. Positief punt is dat rechterverdediger Arjan Schooten de training zal hervatten bij het 2e elftal.

Gerrit Voortman, lid van de technische commissie: ‘Als je selectie een aantal ruime dertigers herbergt, dan weet dat je voor de toekomst een schaduwplan achter de hand dient te hebben, wanneer zich het moment voordoet dat deze spelers besluiten te stoppen. We zijn dan ook volop in gesprek met geschikte kandidaten, om ook volgend seizoen over een hoofdklassewaardige selectie te beschikken. ‘
Kalender icoon donderdag 28 februari 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers