Regeren is vooruit zien!

Regeren is vooruit zien!

Klik hier voor een indruk van Sjors Brugge, uit zijn 'eerste periode' bij Excelsior'31 (foto's: met dank aan Marinus Wieten)


Excelsior’31 neemt aan het eind van het lopend seizoen dan wel afscheid van een aantal gelouterde spelers, waaronder Erwin Looms en Dennis Sepp, de technische commissie is er desondanks in geslaagd méér dan capabele vervangers vast te leggen.
 

Om volgend jaar een absoluut kwalitatief hoogwaardig elftal te kunnen presenteren doet het ons deugd u te mogen meedelen dat Sjors Brugge (27) terugkeert op het ‘oude’ nest. Nadat Sjors 3 seizoenen het rood/gele tenue van BVO Go Ahead Eagles gedragen heeft, kunnen we straks ongetwijfeld weer genieten van zijn gedreven spel en verfijnde techniek.

 
  

Jolf Stel (22)
 

Naast Sjors Brugge heeft de Technische Commissie eveneens overeenstemming bereikt met de uit Colmschate afkomstige Jolf Stel (22). Jolf is een getalenteerde spits, die de laatste twee seizoenen de kleuren van Be Quick’28 (Zwolle) gedragen heeft. Dit seizoen scoorde hij al weer 7x, voor de Zwollenaren.

Wij heten Sjors Brugge en Jolf Stel van harte welkom op ons sportpark De Koerbelt!
 

Uitstekend nieuws is bovendien dat verdediger Arjan Schooten (23) die, zoals u ongetwijfeld weet, zijn (jeugd)opleiding genoot bij Excelsior’31, heeft besloten - na een seizoen  ‘sabbatical’ - zijn ‘kicksen’ weer aan te trekken. Arjan traint vooralsnog met het 2e elftal.

Wij wensen Sjors, Jolf en Arjan veel succes bij Excelsior’31 en alle spelers die ons – om verschillende redenen – verlaten, veel succes in de nabije toekomst! 

Hans Wermink,
bestuurslid P.R. & sponsorzaken Excelsior’31
Kalender icoon donderdag 28 februari 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers