Online KerstBingo Excelsior'31 TV en Supportersvereniging

Online KerstBingo Excelsior'31 TV en Supportersvereniging

Kalender icoon zaterdag 19 december 2020
Begintijd
20:00
Eindtijd
22:00
Locatie
Online

Na het succes van de Excelsior’31 TV Voetbalquiz in mei, de Excelsior’31 TV-Bingoshow in juni en de Online KantineQuiz in november staat op zaterdagavond 19 december het vierde online evenement van Excelsior’31 in 2020 op het programma: De Online KerstBingo

Dit als vervanger van de traditionele bingo van de Supportersvereniging die normaal gesproken rond deze tijd in het clubhuis plaatsvindt. Middels dit online alternatief proberen de Supportersvereniging en Excelsior’31 TV het clubgevoel bij de leden en de supporters in de huiskamer te brengen.

Steun de club!
Naast een gezellige avond thuis voor de buis geef je de club, door mee te doen aan de Online KerstBingo, een financieel steuntje in de rug in deze moeilijke tijd. Koop je kaarten of tickets nu via de website van Excelsior'31. 

Livestream
De Online KerstBingo begint zaterdag 19 december om 20.00 uur en is live te volgen via het YouTube-kanaal van Excelsior’31 TV.

Bingokaarten
De bingo bestaat uit 4 bingorondes en 1 supperronde. Koop voor slechts €5,- een set bingokaarten waarmee je alle vijf bingorondes mee kunt spelen. Elke bingoronde zijn er drie prijzen te winnen. Tijdens de supperronde is er 1 grote prijs te winnen. Heb je bingo? App dan z.s.m. ‘BINGO’ naar de studio (telefoonnummer wordt meegestuurd met de bingokaarten). In de studio worden de bingo’s gecontroleerd en de winnaars worden live in de uitzending bekend gemaakt. Bingokaarten zijn te verkrijgen tot vrijdagmiddag 18 december 12.00 uur.

Rad van Fortuin
Tussen de bingorondes door draaien we meerdere keren aan het Rad van Fortuin. Koop tickets voor het Rad van Fortuin en maak kans op fantastische prijzen. De tickets kosten €2,- per stuk. Het aantal tickets dat je koopt is het aantal keer dat je naam op een ticket in een grote bak komt. Alle prijzen op het rad worden gekoppeld aan een ticket uit de grote bak. Dus hoe meer tickets je koopt, des te meer kans je hebt op het winnen van leuke prijzen. Tickets voor het Rad van Fortuin zijn te verkrijgen tot vrijdagmiddag 18 december 12.00 uur. 


Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers