Zaterdag 7 juli: Rabo Excelsior'31 Food-Baltoernooi (Meld je nu aan!)

Foto bij Zaterdag 7 juli: Rabo Excelsior'31 Food-Baltoernooi (Meld je nu aan!)

Zaterdag 7 juli: Rabo Excelsior'31 Food-Baltoernooi (Meld je nu aan!)

Op Zaterdag 7 juli a.s. organiseert de jongerenraad van Rabobank Rijssen-Enter in samenwerking met Excelsior'31 het Rabo Excelsior'31 Food-Baltoernooi. 

Rabobank Rijssen-Enter organiseert het voetbaltoernooi speciaal voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar oud. Familie, vrienden, buren en kennissen kunnen komen kijken en ondertussen genieten van de leukste foodtrucks uit de omgeving.

Voetbaltoernooi
Op 7-7, 7 tegen 7! Geef je op met je vriendengroep, buren of klasgenoten tussen de 15 en 25 jaar en doe mee met het Rabo Excelsior'31 Food-bal toernooi. Op 7 juli begint het evenement om 11.00 uur op de voetbalvelden van Excelsior' 31, Sportpark de Koerbelt in Rijssen. 

Meld je nu aan via deze link, klik in het vervolgscherm aan de linkerkant op 'registreren' en geef je team op: http://rabo.nl/rijssen-enter/foodbaltoernooi

Foodtruckfestival
Ben je zelf geen voetballer of kijk je liever toe? Dan ben je ook van harte welkom. Er is die dag namelijk nog meer te beleven op sportpark De Koerbelt in Rijssen!

Tussen de velden, het clubgebouw en de tribune wordt een klein foodtruckfestival georganiseerd. Toeschouwers, wachtende voetballers en alle andere geïnteresseerden kunnen tijdens het toernooi genieten van verschillende lekkernijen. Hamburgers, patat, pannenkoeken, soep, Spareribs XXL, Sallands chicken, Ribeye en procureur is een greep uit het aanbod. Wat houd je nog tegen?

Ga voor een dag gezelligheid en kom langs. Geef je snel op!

* Bekijk hieronder de promotiefilm van het toernooi, in het Excelsior'31 TV Weekjournaal* Bekijk hieronder een interview met twee leden van de jongerenraad, met informatie over de inschrijving van het toernooi, in het Excelsior'31 TV Weekjournaal

 

Kalender icoon zondag 1 juli 2018 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau