Familiedag 2018: Excelsior'31 haalt €2252,- op voor Ventoux3

Foto bij Familiedag 2018: Excelsior'31 haalt €2252,- op voor Ventoux3

Familiedag 2018: Excelsior'31 haalt €2252,- op voor Ventoux3

Zaterdag 9 juni 2018 stond de jaarlijkse Excelsior'31 Familiedag weer op het programma. 

De dag begon met de laatste speelronde van de Minicompetitie, de kampioenen werden gehuldigd. De activiteitencommissie was aanwezig om de kleinste jeugd te schminken. Ook was er een clown aanwezig die voor het nodige vermaak zorgde met balonnen. De moeders verloren van de F'jes en de Mini's. MO11-2 won de penaltybokaal van het team van de week (met in het doel Excelsior'31-doelman Mart Nieuwenhuis) en Liam van WK Frankrijk won de penaltybokaal van de mini's . 

Bij veld 4 werd een heus Panna-king toernooi gespeeld. Het G-team speelde op het hoofdveld tegen de begeleiders. Ook mocht het Peare Jan Toernooi niet ontbreken, voor alle senioren, zaalvoetballers, 35/45+ teams, A- en B-jeugd, jeugdleiders en jeugdtrainers, dames en families. Maar liefst 18 teams namen deel. De dag werd afgesloten met een optreden van Spanish Fly, de band met onder meer Excelsioren Gerrit, Arjan en Jord Jansen. 

Naast alle activiteiten werd er ook geld ingezameld voor onderzoek naar hersenkanker. Helaas is hier nog te weinig over bekend en Excelsior'31 stelde haar sportpark de hele dag beschikbaar om zo veel mogelijk op te halen voor dit belangrijke doel. Geld werd opgehaald door o.a. een verloting, een veiling en verkoop van ambachtelijk ijs van Bonvanie. In totaal werd er €2252,- opgehaald voor Ventoux3. Jorrick en Sharon Brinkman willen alle Excelsioren bedanken voor dit fantastische bedrag. Voor meer informatie over Ventoux 3, klik hier.   

* Klik hier voor een aantal foto's op de Facebookpagina van Excelsior'31, gemaakt door Art-Jan Dennekamp, Matthijs Zandvoort en Thijs Nieuwenhuis

* De sfeerreportage van Excelsior'31 TV

 

Kalender icoon zondag 10 juni 2018 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau