Verzorger van Excelsior’31 2 Hennie In’t Hof (senior) overleden

Foto bij Verzorger van Excelsior’31 2 Hennie In’t Hof (senior) overleden

Verzorger van Excelsior’31 2 Hennie In’t Hof (senior) overleden

Woensdag 11 juli, 19.45 uur

Vanochtend bereikte ons bij Excelsior'31 het trieste bericht van het overlijden van de verzorger van Excelsior'31 2, Hennie In't Hof senior.

Sinds 2002 maakte Hennie zeer gewaardeerd onderdeel uit van het succesvolle 2e elftal.  Samen met een talentvolle lichting werden in die jaren nogal wat prijzen gepakt, door het reserveteam van Excelsior’31.

Zo werd de landelijke Districtsbeker gewonnen en de titel in de reserve Hoofdklasse behaald. Met als absolute hoogtepunt het landskampioenschap voor reserveteams, in 2006.  Als verzorger leverde Hennie In’t Hof jarenlang een essentiële bijdrage aan de successen van Excelsior’31 2.

Hennie In’t Hof was veel meer dan ‘de verzorger’, voor ‘zijn’ spelers.  Met zijn amicale en altijd goed gehumeurde voorkomen was hij steeds een luisterend  oor voor de wisselspeler(s) op de bank en een vertrouwenspersoon, waar spelers (desgewenst) hun hart konden uitstorten. Dit, in de wetenschap dat de inhoud van het gesprek bij Hennie in vertrouwde handen was en binnen de muren van de verzorgingsruimte bleef.

Hennie In’t Hof stond altijd voor iedereen klaar.  Niet uitsluitend als verzorger, maar ook op persoonlijk vlak. Daarnaast heeft Hennie menig jeugdspeler van Excelsior’31 onderhanden gehad en op een medisch verantwoorde manier weer wedstrijdklaar gekregen.

Excelsior’31 is Hennie In’t Hof senior dan ook dank verschuldigd en zal hem node missen.

Langs deze weg wensen wij zijn vrouw Lies en kinderen, waaronder oud-Excelsior’31 1 trainer/coach Hennie In’t Hof (junior),  familie en vrienden sterkte om het heengaan van Hennie te verwerken.

Duidelijk mag zijn dat Hennie In’t Hof altijd zal blijven leven in de harten van iedereen die Excelsior’31 een warm hart toedraagt.

Kalender icoon maandag 2 juli 2018 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau