Indeling jeugdteams bekend

Foto bij Indeling jeugdteams bekend

Indeling jeugdteams bekend

Beste jeugdvoetballers en ouders

Na een lange periode van voorbereiding waar veel mensen actief bij betrokken zijn geweest, is hier de voorlopige -indelingvan de JO19- tot en met de JO10-jeugdteams voor het seizoen 2018-2019 voor de jongens en de meisjes.  De indeling van de mini’s zal eind augustus volgen.

Indeling jongens

Indeling meisjes

De indeling is gemaakt door de hoofdleiders  en het jeugdbestuur van Excelsior ´31 in overleg met trainers en leiders. Daarbij zijn verschillende belangen goed tegen elkaar afgewogen. Een aantal verschillende opties zijn aan de orde geweest en na het afwegen van de voor- en nadelen zijn uiteindelijk de voorlopige elftallen ingevuld.

Er zullen misschien ook een aantal jongens en meisjes zijn die zichzelf liever in een ander team hadden zien spelen en wellicht zijn er ook wel ouders die het liever anders hadden gezien. 

Het zal voor een ieder echter duidelijk zijn dat het elk jaar geen eenvoudige puzzel is en omdat we voor alle teams een bepaald aantal spelers nodig hebben, moeten er soms keuzes gemaakt worden. 

Mochten er nog vragen zijn dan wel verzoeken dan vraag ik u dit digitaal aan te leveren bij

 janbusscher@hotmail.com 

De hoofdleiders zullen dan na de vakantie contact met u opnemen, om uw verzoek te bespreken.

De trainingstijdenvan de diverse elftallen zullen in week 33op de site worden geplaatst. De trainingen voor de niet-selectie elftallen zullen van start vanaf maandag 27 augustus.

Namens het jeugdbestuur van Excelsior ´31

Jan Busscher

Kalender icoon maandag 13 augustus 2018 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau