Top Support Magazine seizoen 2018/2019 ziet levenslicht

Foto bij Top Support Magazine seizoen 2018/2019 ziet levenslicht

Top Support Magazine seizoen 2018/2019 ziet levenslicht

Afgelopen woensdag zag het Top Support Magazine seizoen 2018/2019 het levenslicht. De vrijwilligers van de presentatiegidscommissie hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om ook dit seizoen weer een nieuw exemplaar te realiseren. Het eindresultaat mag er zijn!

Dit seizoen is er gekozen om het Top Support Magazine nog meer clubbreed neer te zetten. Naast de presentatie van de eerste elftalselectie is er onder meer aandacht voor zaalvoetbal, vrouwenvoetbal, jeugdvoetbal, evenementen, vrijwilligers en maatschappelijke projecten. Ook komen alle sponsoren aan bod.

Het Top Support Magazine is gerealiseerd door de redactie bestaande uit Jarnik Busscher, Bert Jansen, Martin Klaassen en Thijs Nieuwenhuis. Jannie Wessels verzorgde de eindredactie. Het ontwerp en de opmaak is met dank aan Bandwerk internet- en reclamebureau, mediapartner van Excelsior'31.

De fotografie is verzorgd door Marjoly Fotografie, clubfotograaf Jan Sanderman en Thijs Nieuwenhuis.

Het Top Support Magazine wordt eerst bezorgd bij de Top Support sponsoren. Binnenkort is hij ook te verkrijgen op De Koerbelt en online te lezen op de nieuwe website, die eind augustus gelanceerd wordt. 

Foto boven: Redacteuren Thijs Nieuwenhuis en Bert Jansen met de eerste exemplaren van het Top Support Magazine

Kalender icoon vrijdag 3 augustus 2018 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau