Fiets zaterdag mee naar SVZW - Excelsior'31 (vertrek 13.00 uur vanaf De Koerbelt)

Foto bij Fiets zaterdag mee naar SVZW - Excelsior'31 (vertrek 13.00 uur vanaf De Koerbelt)

Fiets zaterdag mee naar SVZW - Excelsior'31 (vertrek 13.00 uur vanaf De Koerbelt)

Komende zaterdag speelt Excelsior'31 1 de derby in Wierden tegen SVZW. Excelsior'31 staat met nog twee wedstrijden te gaan een punt achter op koploper Sparta Nijkerk. Het is dus nog razendspannend in de Hoofdklasse B. SVZW degradeerde afgelopen zaterdag, door in blessuretijd een 3-2 voorsprong te verspelen tegen Sparta Nijkerk (eindstand 3-4). 

De kraker in Wierden begint zaterdag om 14.30 uur. Hierbij een oproep voor Excelsior'31-supporters die komende zaterdag mee willen om het eerste elftal te ondersteunen! Een groep Excelsior'31-supporters vertrekt zaterdag per fiets naar Wierden! Heb je zin om mee te fietsen? Zorg er dan voor dat je om 13.00 uur aanwezig bent op de parkeerplaats van De Koerbelt. Gezamenlijk fietsen we dan naar Sportpark Het Lageveld! Het is ook mogelijk om tegen 13.15 uur aan te sluiten bij de fietsstoet, voor het gebouw van Reggeborgh aan de Reggesingel in Rijssen. 

Laten we zorgen dat we met zoveel mogelijk jeugd en volwassenen naar Wierden gaan en er een mooie en sportieve middag van maken! 

Kalender icoon dinsdag 14 mei 2019 19:24 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers