MATCHDAY! 21.00 uur Schagen: Scagha'66 - Excelsior'31 (zaalvoetbal)

Foto bij MATCHDAY! 21.00 uur Schagen: Scagha'66 - Excelsior'31 (zaalvoetbal)

MATCHDAY! 21.00 uur Schagen: Scagha'66 - Excelsior'31 (zaalvoetbal)

Voor de zaalvoetballers van Excelsior’31 staat er vanavond (vrijdag 11 oktober) een zwaar uitduel op het programma. De Rijssenaren reizen dan af naar Schagen voor de wedstrijd tegen Scagha’66. Het duel in Noord-Holland begint om 21.00 uur en staat onder leiding van de heren K. el Hajjaji, C.S. Jager en W.B. Visser.

Excelsior’31 is het seizoen in de eerste divisie goed begonnen met drie overwinningen op een rij. Het is hiermee samen met Leekster Eagles en LTC Assen, zonder puntenverlies, gedeeld koploper. Echter, de Rijssenaren hebben de ploegen die gaan strijden om de bovenste plekken nog niet gehad, maar daar komt vrijdag verandering in.

De tegenstander van vanavaond staat op een vierde plaats met zes punten uit drie duels. Het dolf alleen nipt het onderspit tegen kampioenskandidaat Leekster Eagles. De thuisploeg zal vermoedelijk ook mee gaan strijden om de bovenste plaatsen. Afgelopen seizoen behaalde het zelfs de nacompetitie voor promotie naar de eredivisie, maar werd het in de halve finale uitgeschakeld.

Kortom, Excelsior’31 staat vanavond voor een zware opgave.

Kalender icoon vrijdag 11 oktober 2019 05:08 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers