Extra ALV op zaterdag 21 december 2019 i.v.m. statutenwijziging

Foto bij Extra ALV op zaterdag 21 december 2019 i.v.m. statutenwijziging

Extra ALV op zaterdag 21 december 2019 i.v.m. statutenwijziging

OPROEP TOT EXTRA ALGEMENE LEDENVERGADERING OP ZATERDAG 21 DECEMBER 2019 IN VERBAND MET STATUTENWIJZIGING

Voor het seizoen 2019/’20 is het licentiesysteem van de KNVB voor de tweede en derde divisie aangepast. Een van de licentie-eisen is dat gewaarborgd moet worden dat het bestuur van de licentiehouder (de vereniging Excelsior’31) onafhankelijk en zelfstandig kan functioneren. Deze waarborg moet zijn vastgelegd in de statuten van de vereniging en in de statuten van de entiteit die de spelers contracteert (Stichting Top Support).

Gelet op bovenstaande licentie-eis van de KNVB dient de volgende bepaling in de statuten opgenomen te worden:

Het bestuur moet in meerderheid bestaan uit:

  1. personen die direct noch indirect financiering verstrekken aan de vereniging en/of de Stichting Top Support Excelsior ‘31, behoudens voor zover toegestaan bij of krachtens het op de vereniging van toepassing zijnde KNVB Licentiereglement;
  2. personen die direct noch indirect gelieerd zijn aan een partij die financiering verstrekt aan de vereniging en/of de Stichting Top Support Excelsior ‘31, behoudens voor zover toegestaan bij of krachtens het op de vereniging van toepassing zijnde KNVB Licentiereglement.

Door de nu noodzakelijke aanpassing van de statuten met betrekking tot de licentie-eis van de KNVB is er nu ook een natuurlijk moment ontstaan om de huidige statuten uit 1979 in zijn geheel te actualiseren. Klik hier voor het concept van de statuten, na de aanpassing.

Het bestuur roept langs deze weg alle leden van achttien jaar en ouder op tot het bijwonen van de extra Algemene Ledenvergadering, het hoogste orgaan van onze vereniging, waaraan alle bevoegdheden toekomen die niet door de wet of de statuten aan het bestuur zijn opgedragen

De extra Algemene Ledenvergadering vindt plaats op zaterdag 21 december 2019 om 15:30 uur in de Nieuwe Top. Deze extra Algemene Ledenvergadering is voorafgaand aan de vrijwilligersmiddag.

Als op zaterdag 21 december 2019 het benodigde quorum (minimum aantal stemgerechtigde leden) voor een statutenwijziging niet wordt gehaald, zal de vergadering worden gesloten en zal de extra Algemene Ledenvergadering plaatsvinden op zaterdag 4 januari 2020 om 15.00 uur in de Nieuwe Top.

Als bestuur gaan wij ervan uit dat de leden van de vereniging zaterdagmiddag 21 december 2019 aanwezig zijn. Dit is namelijk dé plek om als lid van de vereniging je stem te laten horen.

Het bestuur van Excelsior’31

 

Kalender icoon zondag 8 december 2019 18:19 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers