Indeling jeugdteams seizoen 2020/2021

Indeling jeugdteams seizoen 2020/2021

Beste jeugdvoetballers en ouders,

Na een lange periode van voorbereiding waar veel mensen actief bij betrokken zijn geweest, is hier de voorlopige indeling van: 
de recreatieve elftallen van JO19 tot en met de JO13
alle teams van de onderbouw (JO12 tot en met JO8)
MO19- en MO17-teams
- MO15-teams 
- MO13-teams
- MO11-, MO10- en MO9-teams

Eerder werden de indelingen van de selectieteams bij de jongens en de meiden al bekend gemaakt. De indeling van de mini’s zal eind augustus volgen.

Bovenstaande indelingen zijn gemaakt door de hoofdleiders en het jeugdbestuur van Excelsior'31 in overleg met trainers en leiders. Daarbij zijn verschillende belangen goed tegen elkaar afgewogen. Een aantal verschillende opties zijn aan de orde geweest en na het afwegen van de voor- en nadelen zijn uiteindelijk de voorlopige elftallen ingevuld.

Er zullen misschien ook een aantal jongens en meisjes zijn die zichzelf liever in een ander team hadden zien spelen en wellicht zijn er ook wel ouders die het liever anders hadden gezien. Het zal voor een ieder echter duidelijk zijn dat het elk jaar geen eenvoudige puzzel is en omdat we voor alle teams een bepaald aantal spelers nodig hebben, moeten er soms keuzes gemaakt worden.

Mochten er nog vragen zijn dan wel verzoeken dan vraag ik u dit digitaal aan te leveren bij janbusscher@hotmail.com. Bij vragen over de meidenselecties, mail naar: bosschers@excelsior31.nl

De hoofdleiders zullen dan na de vakantie contact met u opnemen, om uw verzoek te bespreken.

De trainingstijden van de diverse elftallen zullen uiterlijk in week 33 op de site worden geplaatst. De trainingen voor de niet-selectie elftallen zullen van start vanaf maandag 17 augustus 2020.

Namens het jeugdbestuur van Excelsior'31

Jan Busscher

Kalender icoon zondag 5 juli 2020 15:00 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers