Excelsior'31 TV Online KantineQuiz (opgave- en antwoordformulieren)

Foto bij Excelsior'31 TV Online KantineQuiz (opgave- en antwoordformulieren)

Excelsior'31 TV Online KantineQuiz (opgave- en antwoordformulieren)

Zaterdag 14 november organiseert Excelsior'31 TV voor de tweede keer dit jaar een online quiz. Dit met als doel het Excelsior'31-gevoel, dat we alweer een tijdje moeten missen, in de huiskamers te brengen. 

Na de succesvolle Voetbalquiz in het voorjaar, waar in meer dan 150 huiskamers fanatiek werd meegespeeld, wordt het dit keer een quiz voor het hele gezin. Met o.a. algemene kennisvragen, voetbalvragen, sportvragen, muziekvragen en actualiteitsvragen. 

Meedoen met de quiz? Vul het inschrijfformulier in! 
- Heb je je niet aangemeld voor zaterdag 14 november 13.00 uur, doe dit dan alsnog. Vul eerst dit aanmeldformulier (klik hier) in zodat we je contactgegevens hebben mocht je in de prijzen zijn gevallen. Meedoen met de quiz is gratis! 

Antwoordformulieren
Tijdens de quiz spelen we een eerste helft (vraag 1 t/m 40), tweede helft (vraag 41 t/m 80) en een verlenging (vraag 81 t/m 100). Na elke helft wordt er een bonusvraag gesteld. Na deze bonusvraag heb je één minuut de tijd om je antwoordformulier te versturen naar de studio. 

- Antwoordformulier eerste helft: Klik hier

- Antwoordformulier tweede helft: Klik hier

- Antwoordformulier verlenging: Klik hier

De Excelsior'31 TV Online KantineQuiz begint zaterdagavond 14 november om 20.00 uur en is live te volgen via YouTube.com/Excelsior31TV
 

Kalender icoon zondag 1 november 2020 14:40 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers