Michel Jansen in 'Koppen zonder noppen' bij Excelsior'31 TV

Foto bij Michel Jansen in 'Koppen zonder noppen' bij Excelsior'31 TV

Michel Jansen in 'Koppen zonder noppen' bij Excelsior'31 TV

In de serie 'Koppen zonder noppen' gaat Excelsior'31 TV op bezoek bij oud-spelers van de club.

Er wordt teruggeblikt op hun voetbalcarrière en de tijd bij Excelsior'31 en tevens krijgen we een indruk van hoe de spelers nu in het leven staan. 

In de eerste aflevering reist Excelsior'31 TV af naar de plek waar Cenk Uguz is opgegroeid in Enschede. De huidige speler van zondag Derde Divisionist HSC'21 is terug op het veld na een zwaar motorongeluk in 2017.

 

In de tweede aflevering het tweede deel van het interview met Cenk Uguz. 



In de derde aflevering is Erwin Leurink te gast. In het eerste deel van het interview blikken we terug op zijn tijd bij FC Twente. 



In de vierde aflevering deel 2 van het interview met Erwin Leurink, waarin we terugblikken op zijn tijd bij Heracles Almelo en Excelsior'31. 



In de vijfde aflevering gaat Excelsior'31 TV op bezoek bij FC Suryoye. De club waar oud Excelsior'31-speler Marco Aydin zich thuisvoelt. 

 

In de zesde aflevering zien we het tweede deel van het interview met Marco Aydin. 



In de zevende aflevering gaat Excelsior'31 TV op bezoek bij Erwin Looms. In deel 1 van 3 van het interview met de oud-spits van Excelsior'31 gaat het onder meer over zijn betaald voetbalcarrière, HSC'21 en zijn tijd in Duitsland. 



In de achtste aflevering deel 2 van 3 van het interview met Erwin Looms. Daarin onder meer aandacht voor voetbalhumor, zijn tijd bij Excelsior'31 en de klik met zijn maatje Dennis Sepp. 



In de negende aflevering deel 3 van het interview met Erwin Looms, waarin teruggeblikt wordt op zijn tijd in de TC van Excelsior'31. 



In de tiende aflevering deel 1 (van 4) van het interview met Gerald Janssen. Excelsior'31 TV gaat op bezoek bij het bedrijf van Gerald (Gerald Janssen BV / Thuisin Rijssen) en blikt terug op zijn tijd in de jeugd van Excelsior'31. 



In de elfde aflevering deel twee van het interview met Gerald Janssen. In deze uitzending een terugblik op de eerste periode van Gerald Janssen in de hoofdmacht van Excelsior'31. 



In de twaalfde aflevering deel drie van het interview met Gerald Janssen. We blikken terug op de twee kampioenschappen die hij meemaakte bij SVZW en de terugkeer en zijn afscheid met een kampioenschap in het eerste elftal van Excelsior'31. 



In de dertiende aflevering deel vier van de vierdelige serie over Gerald Janssen. We blikken terug op de landskampioenschappen die hij speelde met het eerste en tweede elftal aan het einde van zijn voetbalcarrière.



In de veertiende aflevering deel één van de vierdelige serie over Sjors Brugge. Over onder meer zijn gezin, de rol die Go Ahead Eagles speelt in zijn leven en de heimwee naar De Koerbelt. 



In de vijftiende aflevering deel twee van het interview met Sjors Brugge. Over onder meer zijn tijd bij FC Twente, Go Ahead Eagles en Excelsior'31. 



In de zestiende aflevering deel drie van het interview met Sjors Brugge. Over de magie van De Adelaarshorst, zijn goal voor Go Ahead Eagles tegen PEC Zwolle en de terugkeer bij Excelsior'31. 



In de zeventiende aflevering het laatste deel van het interview met Sjors Brugge. Over zijn tijd bij Schalkhaar en zijn toekomstplannen binnen en buiten het voetbal. 



In de achttiende aflevering het eerste deel van het interview met voormalig Excelsior'31-linksback John van Pijkeren. 



In de negentiende uitzending het tweede deel van het interview met John van Pijkeren. Over o.a. zijn vader en de tijd in de jeugd bij Excelsior'31 en Go Ahead Eagles. 



In de twintigste uitzending het derde deel van het interview met John van Pijkeren. Over o.a. zijn terugkeer bij Excelsior'31, speler van het jaar, Puyol en de bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. 



In de eenentwintigste uitzending het vierde deel van het interview met John van Pijkeren. Over o.a. Erwin Looms, Amanuel Isa, Excelsior'31 2, zijn trainers en zijn moeder. 



In de tweeëntwintigste uitzending uitzending het eerste deel van een vierdelige serie over oud-speler René Klein Horsman. De bakkerszoon die profvoetballer en architect werd. 



In de drieëntwintigste aflevering het tweede deel van het interview met René Klein Horsman. Over o.a. zijn voetbaljeugd, zijn debuut in het eerste elftal en de eerste spelers van buitenaf bij Excelsior'31. 

 

In de vierentwintigste aflevering deel drie van het interview met René Klein Horsman. Over o.a. Gerard Somer, de contractonderhandelingen met PEC Zwolle, Gert-Jan Verbeek en René van der Gijp. 

 

In de vijfentwintigste aflevering het laatste deel van het interview met René Klein Horsman. Met o.a. anekdotes over zijn voetbalperiode bij Excelsior'31, zijn tijd in de Technische Commissie en zijn passie voor wielrennen. 

 

In de zesentwintigste aflevering het eerste deel van een vierdelige serie met Michel Jansen. Over o.a. zijn jeugd, de strijd tussen DOS'37 en DETO Twenterand en zijn tijd bij Heracles Almelo, Stevo en DOS'19. 

 

In de zevenentwintigste aflevering het tweede deel van het interview met Michel Jansen. Over zijn tijd als speler, jeugdtrainer en hoofdtrainer bij Excelsior'31. 

 

In de achtentwintigste aflevering het derde deel van het interview met Michel Jansen. Over zijn tijd als trainer bij Excelsior'31 en HHC Hardenberg. 



In de laatste aflevering van 'Koppen zonder noppen' het laatste deel van het interview met Michel Jansen. Over o.a. zijn tijd bij FC Twente, zijn huidige werkzaamheden bij SC Heerenveen, zijn band met Kenny Kroeze, een videoboodschap van Ryan Eertink en een boodschap van Michel Jansen voor Excelsior'31.

 

Kalender icoon vrijdag 4 juni 2021 18:28 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers