Excelsior'31 'Club van de week' bij KKD-topper Heracles Almelo – Almere City op 31 maart

Foto bij Excelsior'31 'Club van de week' bij KKD-topper Heracles Almelo – Almere City op 31 maart

Excelsior'31 'Club van de week' bij KKD-topper Heracles Almelo – Almere City op 31 maart

Excelsior’31 is verkozen tot ‘Club van de week’ bij de topper in de Keuken Kampioen Divisie tussen Heracles Almelo en Almere City FC op vrijdag 31 maart, aanvang 20.00 uur. Dit houdt in dat diverse jeugdelftallen een rol vervullen rondom de wedstrijd. Zo zullen onder meer de ballenjongens afkomstig zijn van Excelsior’31 en lopen spelers van het G-team van Excelsior’31 mee met de spelers tijdens de opkomst van beide elftallen.

Bestel tegen een gereduceerd tarief kaarten voor Heracles Almelo – Almere City
Alle leden van Excelsior’31 zijn in de mogelijkheid om, tegen een gereduceerd tarief, kaarten te bestellen voor Heracles Almelo – Almere City. Waar normaal gesproken een ticket €20,- kost, zijn deze nu speciaal voor alle Excelsioren verkrijgbaar voor €7,50. Het mooie voor Excelsior’31 is dat van elke verkochte kaart €2,50 naar onze eigen clubkas gaat.

Hoe kaarten te bestellen?
Volg de volgende stappen om je wedstrijdkaarten voor Heracles Almelo – Almere City te bestellen. Ga naar heracles.nl/excelsior31 en druk op bestellen. Selecteer het vak en kies een plek uit. Let op: per persoon / account kun je maximaal twee kaarten kopen. 

Ga naar de winkelwagen en log in met je Heracles account. Indien je nog geen Heracles Account hebt kan je er een aanmaken via heracles.nl/registreer. Volg de verdere instructies.

De kaarten worden bij een succesvole afhandeling als eTicket naar het e-mailadres van het Heracles Account opgestuurd.

Mocht er tijdens het bestellen gevraagd worden om een relatienummer te koppelen, dan kan je proberen om verder te gaan als nieuwe fan. Lukt dit niet omdat je reeds bij Heracles Almelo bekend bent? Neem dan contact op met ticketing@heracles.nl of via 0546-817070.

Hoe kaarten te bestellen als team?
Wil jij met je team of een grotere groep Excelsioren de wedstrijd bezoeken en dus meerdere kaarten bestellen? Dan is het ook mogelijk om per mail kaarten te bestellen voor de gehele groep bij Thijs Nieuwenhuis. Stuur dan voor vrijdag 17 maart a.s. een mail naar thijsnieuwenhuis@excelsior31.nl

Kalender icoon dinsdag 21 maart 2023 11:46 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers