Sportvereniging Excelsior'31 Rijssen

Mini informatie

SEJP Minicompetitie:        
  De Minicompetitie omvat een interne competitie van Excelsior'31.        
  Deze jeugd - in de KNVB F-leeftijdscategorie - speelt in de Stichting Excelsior'31 Jeugdpromoting Minicompetitie.(klik hier voor de leden van Stichting Excelsior '31 Jeugdpromoting)        
Indeling in groepen:        
  De SEJP Minicompetitie is verdeeld in drie groepen:        
  De NK 4 tegen 4 poule.        
  De EK 4 tegen 4 poule 2.        
  De EK 4 tegen 4 poule 1.        
  De WK 7 tegen 7 poule.        
De NK poule:        
  De NK poule is bedoelt voor de spelers die zich lopende het seizoen aanmelden als lid. Deze competitie start dus vaak "later".        
De EK2 poule:        
  De EK poule 2 is bedoelt voor de allerjongsten die “meestal”nog niet eerder hebben gevoetbald.        

De EK1 poule:

       
  De EK poule 1 poule is bedoelt voor de kinderen die al ervaring hebben met het spelletje 4 tegen 4 vaak zijn ze dan ook al een jaar ouder dan de kinderen van poule 2.         
De WK7 poule:        
  In de WK poule spelen meestal de oudste F pupillen. Zij hebben het traject van poule 2 en 1 al doorlopen en worden nu bekend met het 7 tegen 7 voetbal. De wedstrijden van het WK duren 2x 20 minuten.        
  Op deze manier krijgt ieder kind de weerstand die het aan kan en nodig heeft om zich motorisch en voetbaltechnisch te ontwikkelen.Het gehele seizoen wordt er door een aantal scouts gekeken wie er toe is aan nog meer “weerstand” in de winter en zomermaanden worden deze spelers in een team geplaatst waar de weerstand zo gelijkwaardig mogelijk is.Dit heeft als doel om de spelvreugde en de voetbalweerstand voor een ieder op een gelijkwaardig niveau te brengen.        
  Scouting.        
  De interne scouting is verantwoordelijk voor de indeling,sommige kinderen gaan van bv EK poule 2 naar de WK of van de EK poule 1 naar de F3 selectie        
KNVB competitie:        
  Naast de Minicompetitie neemt Excelsior'31 met 3F teams voor de winterstop en 4F teams na de winterstop deel aan reguliere KNVB competities.Dit betreft geselecteerde jeugd.        
   
Impressie Mini-competitie  >>      
Voor meer informatie kunt u contact opnemen >>