Betreden voetbalvelden sportpark De Koerbelt ten strengste verboden: je loopt het risico tegen een bekeuring van 80 euro aan te lopen!

Betreden voetbalvelden sportpark De Koerbelt ten strengste verboden: je loopt het risico tegen een bekeuring van 80 euro aan te lopen!

Klik hier voor een fragment van de uitzending van RTV Oost

Geachte leden, 

bijna dagelijks komt het voor dat – in deze zomerperiode waar onze trainings- en wedstrijdvelden alle ‘rust’ nodig hebben om te herstellen – allerlei  ‘voetbaltoeristen’ menen een balletje te moeten trappen, op ons sportcomplex. Tot onze spijt moeten wij bovendien constateren dat het frequent voor komt dat ook leden van onze voetbalvereniging in de fout gaan! 

Dat de trainings- en wedstrijdvelden nog maar kort geleden zijn ingezaaid schijnt ze niet te deren. Daarom heeft het bestuur van Excelsior’31 besloten een algeheel voetbalverbod uit te vaardigen op ons sportcomplex.

Wie desondanks tóch nog wordt ‘betrapt’ kan een sanctie van het bestuur van Excelsior’31 verwachten (bijvoorbeeld een schorsing voor een aantal duels), bovendien maakt men kans bekeurt te worden door de politie. Een proces-verbaal van 80 euro is wat dat aangaat snel verdiend! 

Laat het niet zover komen! 

Je zou bijvoorbeeld ook even naar het grasveld aan de Markeloseweg/Lijsterbaan kunnen gaan, daar is plenty ruimte. Bewoners van de Veeneslagen hebben een fraai trapveldje bij de Fruytierschool, maak dáár bijvoorbeeld gebruik van! Zo zijn er wel meer voorbeelden, bijvoorbeeld in de Braakmanslanden! 

Kortom: wees slim en hou die 80 euro op zak! 

Het bestuur van Excelsior’31.

Kalender icoon donderdag 26 juni 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers