DJ's Wipneus en Pim niet naar de Olympische Spelen... maar wél naar Excelsior'31, op dinsdag 2 september !!!

DJ's Wipneus en Pim niet naar de Olympische Spelen... maar wél naar Excelsior'31, op dinsdag 2 september !!!

Vrijdag 8 augustus, 09.45 uur  Update met betrekking op de opening van de Stichting Excelsior’31 JeugdPromoting Voetbalschool, rond het duel van Excelsior’31 A1 - het World Master Team, op dinsdag 2 september.



Inmiddels is bekend geworden dat de razendpopulaire volkszanger Jannes één helft lang het doel zal verdedigen, bij het World Master Team. Bovendien heeft Jannes toegezegd in de rust van het duel handtekeningen uit te delen, aan de fans.

Bovendien heeft het populaire DJ duo Wipneus en Pim toegezegd, geheel belangeloos, vanaf 18.30 uur, de muzikale aankleding van het spektakel te verzorgen, met hun verrassende- en muzikale act. Ook zullen zij, tegen 19.00 uur, de presentatie van de diverse jeugdteams verzorgen, van D1 tot en met B1.



Vervolgens, tegen 19.15 uur, volgt er een welkomstwoord van Excelsior’31 jeugdvoorzitter Jan Busscher en is Bert Bosschers bereid gevonden, na de warming-up van de spelers, Excelsior’31 A1 én het World Master Team aan u voor te stellen en de wedstrijd te ‘speakeren’.


De kaartverkoop is inmiddels in volle gang, tarieven zijn:

* Jeugd t/m 16 jaar – 2 euro
* Iedereen boven de 16 jaar – 4 euro
* Tribunekaarten (incl. entree) – 6 euro

Voorverkoopadressen zijn:
* Richard Timmerman, Kievit 33
* Jan van Brussel, Roelf Bosmastraat 195
* Andries Siemerink, Weverstraat 12
* Jan Sanderman, zaterdagochtend van 09.00- tot 12.00 uur

Persbericht vrijdag 11 juli
Speciaal ter gelegenheid van het SEJP Jeugdvoetbalschool evenement tegen het World Master Team, van oud-internationals, t.b.v. de vier goede doelen, heeft Excelsior'31 een rekening bij de ABN geopend, waar u nu reeds uw giften op kunt storten. Dit is ABN 59.40.41.252, ten name van Excelsior'31, Rijssen, onder vermelding van '4 goede doelen' !!

De opbrengst komt in z'n geheel ten goede aan 
Villa Pardoes, KiKa, Spieren voor Spieren en Gehandicaptensport Nederland. Dinsdagavond 2 september wordt er - direct na afloop van het duel tegen de oud-internationals - aan de afgevaardigden van genoemde instanties een cheque overhandigd, met de totale opbrengst van deze ludieke en unieke actie!  

RIJSSEN – Het nederlaagtoernooi van de Stichting Excelsior’31 Jeugd Promoting Voetbalschool opent het voetbalseizoen, op dinsdag 2 september, met een heuse klapper! Na een presentatie van de diverse Excelsior’31 jeugdteams, volgt om 19.30 uur een wedstrijd van Excelsior’31 A1 tegen het World Master Team, dat bestaat uit oud-internationals. 

De selectie van oud-internationals herbergt namen als die van Jaap Stam, Pierre van Hooijdonk, René en Willy van de Kerkhof, Berry van Aerle, Stan Valckx, Luc Nilis, Hans van Breukelen, Ben Wijnstekers, Peter Houtman, John Metgod, Paul Bosvelt, Bert Konterman, Gerrie Muhren, Peter van Vossen, René Eijkelkamp en nog véél meer! Coach is Feyenoord legende Joop van Daele.

Marc Lobbert, trainer/coach Excelsior’31 A1/Voetbalschool: ‘Ook de hoofdrolspeler van de RTL4 hit ‘Voetbalvrouwen’, ‘Italo Ferrero’, gespeeld door de bekende acteur Bas Muys, tevens voorzitter van de World Master Team organisatie, speelt regelmatig een partijtje mee. Bovendien hopen we nog op één grote naam, een voetballer met wereldallure, die nog niet zo lang geleden zijn actieve carrière beëindigd heeft. De onderhandelingen lopen nog, wat dat betreft…’

Richard Timmerman, coördinatie en organisatie SEJP Voetbalschool: ‘Bovendien plannen we een aantrekkelijk voorprogramma, met een optreden van een in het Piratencircuit bekende zanger, wiens carrière de laatste jaren als een komeet de lucht ingeschoten is. Kortom, we willen dat er zoveel mogelijk publiek naar het sportpark De Koerbelt komt. Wij zijn immers hartstikke blij met deze aantrekkelijke tegenstander. Minstens zo belangrijk is dat er wordt gespeeld voor vier goede doelen, Villa Pardoes, KiKa, Spieren voor Spieren en Gehandicaptensport Nederland. De volledige opbrengst gaat dan ook naar deze instanties. Een fantastisch initiatief!' 



Het evenement is mede mogelijk gemaakt door een drietal sponsoren (én Top Supportleden!),  v.l.n.r. Hans Vros van Dakbedekkingbedrijf Rijssen B.V.; Hans Dirven, van Steenhandel Twenthe B.V. en Freddie Bak, van B. & P. Dakdekkersbedrijf B.V.

De volledige opbrengst gaat dan ook naar deze instanties. Deze wedstrijd is mogelijk gemaakt door een drietal sponsoren: B&P Dakdekkersbedrijf B.V., Steenhandel Twenthe B.V. en Dakbedekking Bedrijf Rijssen B.V. We zijn deze sponsoren veel dank verschuldigd. Immers, een evenement als dit draagt in onze visie nadrukkelijk bij aan een nóg grotere regionale uitstraling, van Excelsior’31!’  
Het overige wedstrijdschema van de SEJP Voetbalschool ziet er (onder voorbehoud) als volgt uit:

Dinsdag 9 sept., 18.30 uur: Excelsior’31 A1 – FC Twente/Heracles B1
Dinsdag 16 sept., 18.30 uur: Excelsior’31 B1 – Go Ahead Eagles B1
Dinsdag 23 sept., 18.30 uur: Excelsior’31 B1 – Vitesse C1
Dinsdag 30 sept., 18.30 uur: Excelsior’31 D1 – FC Twente/Heracles D1
Dinsdag 14 okt., 18.30 uur: Excelsior’31 C1 – Vitesse C2
Dinsdag 21 okt., 18.30 uur: Excelsior’31 A1 – Go Ahead Eagles A1
Dinsdag 28 okt., 18.30 uur: Excelsior’31 C1 – FC Twente/Heracles C1
Dinsdag 11 nov., 18.30 uur: Excelsior’31 D1 – Go Ahead Eagles D1
Dinsdag 10 febr., 18.30 uur: Excelsior’31 D1 – Vitesse D1
Dinsdag 24 febr., 18.30 uur: Excelsior’31 B1 – FC Twente/Heracles B2
Dinsdag 10 mrt., 18.30 uur: Excelsior’31 C1 – Go Ahead Eagles C1
Dinsdag 24 mrt., 18.30 uur: Excelsior’31 A1 – Vitesse B1

Wie zijn Wipneus en Pim?
Ze heten DJ’s Wipneus & Pim en ze staan garant voor ouderwets feesten, oftewel dansen en springen op de leukste platen uit de muziekgeschiedenis. En dat zijn behalve lekkere ‘cheesy’ platen als ‘When the rain begins to fall’ van Pia Zadora en de herkenningsmelodie van ‘The A-team’ ook ‘Seven Nations Army’ van de White Stripes en een goeie house-deun.

Met hun hilarische ‘feel-good’-acts hebben Wipneus & Pim een nieuwe dj-cultuur tot stand gebracht. Daarin speelt de participatie met hun publiek een hoofdrol door middel van danswedstrijden, ouderwetse ‘jongens-tegen-de-meisjes’-competities en playback-battles. Wipneus & Pim treden op voor jong, oud en alles wat daar tussenin zit.

Ze hebben een hele leuke theatershow voor de kids, ze zetten feesttenten en popzalen op hun kop, maken bedrijfsfeesten pas écht leuk en kunnen de juiste toon zetten op elke ontvangst of bijeenkomst.De ‘roots’ van Wipneus & Pim liggen in de poptempel Het Paard van Troje te Den Haag. Daar begonnen twee dj’s in 1996 voor de grap met een zo genaamde dj-battle. De uitdaging: wie kon de meest ‘cheesy’, of tewel lekker ‘foute’ platen op de draaitafel leggen.

Aangemoedigd door de uitbundige reacties van het publiek gingen Wipneus & Pim daar mee door. Voor ze het wisten stond het duo op de podia van Pinkpop en Lowlands en werd hun show een begrip.Hoogtepunten te over in de geschiedenis van Wipneus & Pim, al was het alleen al omdat elke show een doorslaand succes is, waarbij het niet uitmaakt of ze in een discotheek, op een dorpsplein of op een bedrijfsfeest staan. Speciale vermelding verdient echter hun optreden op Parkpop toen met behulp van Ome Willem de vuisten van 200.175 toeschouwers op mekaar kregen.

Eind 2004 vierden de DJ’s hun 1000e voorstelling met een grootse revu in de Groenoordhal in hun thuishaven Leiden. Daar gaven gouwen ouwen als George Baker en Anita Meijer acte de présence gaven maar ook de hiphop-pioniers van King Bee kwamen daar ‘Back by dope demand’.Wipneus & Pim maken zelf trouwens ook muziek. Een van rodukties, een hilarische versie van ‘Drie maal drie is negen’ verscheen onlangs op de Vlaamse alternatieve kinderplaat ‘Kapitein Winokio zag twee beren’, waarop ook Henny Vrienten en Spinvis figureren.Anno 2007 hebben Wipneus & Pim het drukker dan ooit.

Zo presenteerden ze onlangs een gloedjenieuw concept, de AVRO’s Toppop Disco Bingo, onthaalden ze op de Wedren in Nijmegen de wandelaars van de Vierdaagse met hun plaatjes en praatjes (heel gek dat die wandelaars met zoveel kilometers in de benen toch nog kunnen dansen en springen!) en ze verschijnen dit najaar op kid-events als Legoworld én Het Feest van Sinterklaas... 
Kalender icoon donderdag 7 augustus 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers