Linkspoot schiet uit z’n slof

Linkspoot schiet uit z’n slof

RIJSSEN - Dat Koen Daman een aardige vrije trap kan nemen wisten ze al bij Excelsior 2, het elftal waarin hij acteert. Sinds maandagavond mag de linkspoot zich dé specialist van Rijssens grootste voetbalvereniging noemen. Daman won namelijk de clubfinale van de Free Kick competitie.

Hij schoot drie van de vijf vrije trappen raak. Daarmee scoorde hij één keer vaker dan spelmaker Nick Hoekstra van Excelsior 1 en René Sikkelbein van het derde.

De talentvolle Dylan Siemerink uit A1 wist gisteravond het net niet te vinden. Zijn ploegmaat Daniël Sanderman stond op doel. De dappere verdedigers van A1 vormden telkens het muurtje. Daman neemt 9 oktober deel aan de finale in de Grolsch Veste. Bron: dagblad TC Tubantia (+ eigen foto)

Onderstaand bericht, bron: Top Supportlid AB Oost
RIJSSEN - Excelsior’31 is één van de 64 verenigingen die (Top Support-lid) AB Oost heeft benaderd om deel te nemen aan de unieke Free Kick competitieDe finale wordt in oktober gehouden in de Grolsch Veste, het nieuwe stadion van FC Twente in Enschede. Daar zal de vertegenwoordiger van Excelsior’31, samen met de 63 winnaars van de andere verenigingen, strijden om de titel vrije trap specialist van Oost Nederland.

De uiteindelijke kampioen verdiend 10.000 Euro voor zijn of haar club. De regionale televisiezenders Flevoland en Gelderland zullen in de komende tijd veel aandacht aan deze competitie besteden.

Het bedrijf AB Oost bestaat 45 jaar en heeft daarom de competitie ‘Wie is de beste vrije trappennemer van Oost-Nederland’ uitgeschreven en sponsort bovendien een pupillenteam bij iedere deelnemende vereniging.  Het bedrijf heeft haar oorsprong in de land- en tuinbouw. Ab Oost is een allround personeelsvoorziener, die met 4500 medewerkers actief in de provincies Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland.  


Men heeft een speciale website ontwikkeld waarop de laatste nieuwtjes zijn te vinden, www.aboostfreekickcompetitie.nl

Kalender icoon dinsdag 16 september 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers