Futsallers verliezen met 5-0 bij FC Gonemo

Futsallers verliezen met 5-0 bij FC Gonemo

De futsallers van Excelsior'31 verloren in Winterswijk hun tweede competitiewedstrijd tegen de plaatselijke futsalclub FC Gonemo met 5-0. Bij rust was de stand 2-0. Coach Murat Yerlikaya van Excelsior'31 was realistisch na afloop: "We zullen een keer moeten gaan scoren. Als je ziet hoeveel kansen we creëeren, dan hebben we het aan onszelf te wijten dat we hier dik verliezen. Bij een 0-0 stand kregen we een paar dotten van kansen, maar als je deze niet maakt, en ze hierna aan de andere kant wél vallen, dan wordt het een moeilijk verhaal."

Toch blijft hij er vertrouwen in houden: "Zeker in de eerste helft waren we gelijkwaardig. En als we na rust de kansen benutten, dan kun je de wedstrijd misschien kantelen. Maar nogmaals, we zullen nóg scherper moeten worden in het benutten van kansen."

Een schone taak voor de coaches van Excelsior'31 om hierop te trainen. Want volgende week staat de eerste thuiswedstrijd voor Excelsior'31 op het programma, op vrijdagavond 26 september in de Stroekeld in Rijssen om 21.00 uur tegen het nog ongeslagen ZSW/Oriënt Plaza 2. Tegen dit reserveteam van de topdivisionist uit Wijchen zal Excelsior'31 uit een ander vaatje moeten tappen om de punten in eigen huis te houden. 

Kalender icoon vrijdag 19 september 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers