Mark Lohuis (18) opnieuw opgenomen in het ziekenhuis

Mark Lohuis (18) opnieuw opgenomen in het ziekenhuis

Klik hier voor het gastenboek voor Mark Lohuis, om hem uw beterschapwensen over te brengen… 

Mark Lohuis (18) is een 1e jaars seniorspeler - van Excelsior'31 14 - die lijdt aan een ernstige vorm van de zgn. 'taai slijmziekte'. Voor enige uitleg over deze aandoening aan de luchtwegen, klik hier

Ieder jaar moet Mark enkele weken voor opname naar het ziekenhuis, zo ook op dit moment.  De afgelopen week is Mark Lohuis opnieuw opgenomen voor een kuur van (vooralsnog) drie weken.

Mark Lohuis: ‘’In de loop van vorige week ben ik voor controle geweest, bij het ziekenhuis. Daar werden diverse tests afgenomen, die in principe goed leken te zijn. Desondanks kreeg ik afgelopen dinsdag bericht dat er té veel bacteriën in mijn luchtwegen en longen zaten en ik me daarom gelijk de volgende dag bij het ziekenhuis diende te melden, voor een antibioticakuur. Deze kuur duurt 2 á 3 weken..’

‘Ik had zaterdag graag zélf gevoetbald, met het 14e, en na afloop de topper van het 1e tegen HHC Hardenberg gekeken,  maar dat zit er helaas niet in. Ik dien continu aan het infuus te blijven, de komende weken. Ik wens de jongens van het 1e en het 14e alle succes, morgen!’, aldus Mark Lohuis.

Langs deze weg wensen wij Mark (en de familie) Lohuis veel sterkte toe, hopelijk zien we elkaar spoedig weer op De Koerbelt!    
Kalender icoon vrijdag 26 september 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers