Futsallers Excelsior'31 loten topploeg in 16e finale landelijke beker KNVB

Futsallers Excelsior'31 loten topploeg in 16e finale landelijke beker KNVB

De futsallers van Excelsior'31 hebben een aantrekkelijke tegenstander geloot in de knockout fase van de landelijke beker, waarin de Rijssense ploeg de 16e finales heeft bereikt na een knappe overwinning op eerste divisionist Walk Inn Boys uit Nijkerk. 

In de week van 19 tot en met 24 januari speelt Excelsior'31 een thuiswedstrijd tegen de winnaar van de confrontatie ZSW Orint Plaza - FC Marlene 2, die rond 20 december 2008 in een tussenronde onderling mogen gaan uitmaken wie naar Rijssen mag afreizen. 

Welke tegenstander het ook wordt, deze bekerwedstrijd betekent een fantastisch affiche voor de Rijssenaren.

Want ZSW Orint Plaza, afkomstig uit Wychen en spelend in de topdivisie, stond vorig jaar nog in de finale van de strijd om het landskampioenschap, waarin het destijds nipt verloor van Blok Carillon Boys, en dus als nummer 2 van Nederland eindigde. FC Marlene 2, uit Heerhugowaard, is op dit moment de trotse koploper in de eredivisie A, en is het reserveteam van meervoudig landskampioen en bekerwinnaar FC Marlne.

Beide ploegen zijn tegenstanders van formaat, maar voor Rijssen en omstreken is dit een ideale gelegenheid om topfutsal eens van dichtbij te beleven!


Een exacte datum voor deze wedstrijd moet nog worden vastgesteld.

 

Kalender icoon dinsdag 28 oktober 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers