Voorbeschouwing Excelsior’31 trainer/coach Dennis Demmers

Voorbeschouwing Excelsior’31 trainer/coach Dennis Demmers

‘Zaterdag wacht Go Ahead Kampen!’ 
RIJSSEN – ‘We hebben nu al een aantal wedstrijden achtereen laten zien dat we behoorlijk kunnen voetballen en mee kunnen in de strijd, die je moet leveren om in de hoofdklasse aan voetballen toe te komen.

We vergeten tot nog toe de kansen te benutten, die we krijgen. Immers, vaak zijn de eerste kansen in de wedstrijd voor ons. Daardoor blijven we te lang op 0-0  staan, of komen middels de alom bekende voetbalwet op een achterstand.

Dit moeten we zien te veranderen, want tegen een ploeg als Go Ahead Kampen zullen de kansen spaarzaam zijn. Voetballend heeft deze ploeg grote sprongen gemaakt, samen met de duelkracht van deze ploeg zijn ze moeilijk te bespelen.

Ook in deze wedstrijd geldt dat strijd op de eerste plaats zal komen. Degene met de meeste duelkracht zal aan voetballen toekomen, wat betekent dat je in je eigen formatie kunt blijven spelen en een wedstrijd naar je hand kunt zetten.

Wij spelen op dit moment te wisselvallig, zullen daarom zakelijker moeten spelen. We hebben desondanks laten zien dat we absoluut mee kunnen in de strijd. Van daaruit zullen we die dingen moeten doen waar we goed in zijn: voetballen. 

We hopen ook dit keer op een groot Excelsior’31 legioen, dat áchter de ploeg staat, ook als het voetballend even niet lukt.’   Kalender icoon donderdag 30 oktober 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers