Michel Goosen noodgedwongen 5 weken met zijn been in het gips

Michel Goosen noodgedwongen 5 weken met zijn been in het gips

Excelsior'31 zal voorlopig niet over Michel Goosen kunnen beschikken. Zijn linkerknie is dinsdag in het gips gezet, dat er ca. 5 weken om zal moeten blijven.

Daarna begint de revalidatie van (minimaal) 3 weken, bij fysiotherapeut Albert Struik, in het Twenteborg ziekenhuis, in Almelo.



Michel Goosen: 'Bij het bekerduel van enkele weken geleden tegen SVZW, wilde ik op goed moment de bal weg werken, ter hoogte van de middenlijn. Daarbij kwam ik in botsing met Amanuel Isa en een SVZW speler. Ik hoorde het gelijk 'knappen' en wist dat het goed 'mis' was. In no time liep mijn knie vol vocht. 's Avonds, bij een feestje ter afsluiting van de voorbereiding, was ik wel van de partij, maar krepeerde van de pijn...'

'In eerste instantie werd gevreesd voor een meniscus, of beschadiging van de banden. Dat bleek echter niet het geval. Bij een MRI bleek namelijk dat er een aantal breukjes in het bot zaten, die met 'rust' moeten genezen. Het gevolg? Vijf weken gips, opnieuw een MRI en vervolgens aan de revalidatie beginnen...'


Het gevolg is dat Michel Goosen, werkzaam bij Tandtechnicus Freek Brinks, dientengevolge in de ziektewet zit. 'Zó loop je me alleen maar in de weg', was de reactie van Brinks. Goosen doodt de tijd met het kijken van een pak (voetbal)DVD's, van SVVN coach Marcel Borkent.

'En FIFA 2009, niet te vergeten', lacht de talentvolle Goosen, als een 'akkerman', met kiespijn.

Naast Michel Goosen gaan ook de aanvallers Hein Hulshof en Björn Calkhoven binnenkort onder de mes. Beiden kampen met enkelproblemen. De verwachting is dat John van Pijkeren (buikwandblessure) en Stef Lamberink (lies), binnen afzienbare tijd, kunnen aansluiten, bij de groep.

Kalender icoon woensdag 5 november 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers