Geen stunt van Excelsior'31 futsallers

De futsallers van Excelsior'31 hebben niet weten te stunten in de lastige uitwedstrijd bij kampioenskandidaat Tornado in Deventer. Na een 1-0 ruststand verloor Excelsior'31 uiteindelijk toch nog vrij ruim met 7-2.

Eén van de doelpuntenmakers van Excelsior'31, René Dangremond, had toch nog het gevoel dat er meer in had gezeten: "De eerste helft konden we goed meekomen, en hadden we ook de nodige kansen. Een 1-0 achterstand bij rust leek ons niet onoverkomelijk, zeker niet toen we gelijk na rust op 1-1 kwamen."

Tornado liet vervolgens zien waarom het kandidaat is voor het kampioenschap in de eerste divisie, toen het binnen korte tijd orde op zaken stelde door drie keer te scoren. Keeper Ruud Kreijkes van de Rijssenaren was na afloop nog beduusd: "Laurens Goosen scoorde uit een knappe individuele actie de 1-1, en drie minuten later was het zomaar 4-1." Hiermee was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld, want Excelsior'31 moest risico's nemen. Verder dan een doelpunt van René Dangremond kwam Excelsior'31 niet, terwijl Tornado nog drie keer scoorde. "Iedere kans van Tornado betekende een doelpunt", onderstreepte Ruud Kreijkes de effectiviteit van Tornado, "en er zit zoveel beweging in die ploeg, dat is niet normaal meer. Tornado is echt een titelkandidaat."

Veel tijd om te treuren heeft Excelsior'31 niet, want a.s. vrijdag 14 november wacht de volgende titelkandidaat. Excelsior'31 ontvangt dan in sporthal De Stroekeld in Rijssen oc/Stob uit Westervoort om 21.00 uur.