Maandag 17 november om 20.00 uur informatie-avond over beleidsplan. Geef je nu op!

Maandag 17 november om 20.00 uur informatie-avond over beleidsplan. Geef je nu op!

Zet de beleidscommissie het huidige bestuur op straat? Wordt Excelsior'31 een beursgenoteerde onderneming met een Raad van Commissarissen en een Marketingafdeling?

Zomaar een greep uit het geruchtencircuit van de afgelopen tijd met betrekking tot het nieuwe beleidsplan.

Wil je nu ECHT weten hoe het zit? Kom dan op maandagavond 17 november a.s. om 20.00 uur naar de (tweede) informatie-avond over het nieuwe beleidsplan.

Tijdens deze informatie-avond zal de beleidscommissie in samenwerking met het bestuur haar visie presenteren, en bent u in de gelegenheid mee te denken en vragen te stellen over het beleid.

Deze bijeenkomst vindt plaats in de Top, van ons clubhuis, op 'De Koerbelt'. Het bestuur en de beleidscommissie zullen tot aan de pauze de plannen presenteren, en na de pauze is er gelegenheid tot het stellen van vragen, en het brainstormen over het beleid van 'onze mooie club van rood-en-wit'.

Alle vrijwilligers zijn hierbij uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Iedereen die Excelsior'31 een warm hart toedraagt is welkom op deze bijeenkomst.

Mocht je nog geen vrijwilliger zijn, maar toch deze bijeenkomst willen bijwonen, dan kun je je ook gewoon aanmelden, al zul je dan wél de vraag krijgen waar je goed in bent ;-)

Aanmelden via een antwoordstrook is niet nodig, een mailtje sturen naar jan.vandekamp@getronics.com is voldoende onder vermelding van het onderwerp 'ik kom op 17 november'.

Mocht je niet over een computer of internet beschikken, dan is het ook mogelijk je telefonisch op te geven via 06-46 70 66 88 (Jan van de Kamp).

Graag tot ziens op maandag 17 november a.s. op de Koerbelt om 20.00 uur! Voor alle duidelijkheid: ook degenen die de vorige keer aanwezig zijn geweest, zijn welkom.

Dus mocht je naar aanleiding van de vorige bijeenkomst nog met vragen zitten, voel je vrij om nogmaals aan te schuiven!

Kalender icoon donderdag 13 november 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers