Futsallers Excelsior'31 doen goede zaken!

Futsallers Excelsior'31 doen goede zaken!

De futsallers van Excelsior'31 hebben goede zaken gedaan in de 1e divisie E. In Hengelo werd van het plaatselijke TFC/Three Musketeers, dat in de middenmoot bivakkeert met evenveel winst- als verliespartijen, met 2-4 gewonnen. Bij rust stond Excelsior'31 nog op een 2-1 achterstand.

"Het was een verdiende overwinning", vond Excelsior'31-speler Gerald Keizer. "Zeker omdat TFC niet echt aanzette toen ze eenmaal achterstonden. Daarbij hebben wij ook nog op paal en lat geschoten, dus al met al hebben we terecht gewonnen."

Met deze overwinning neemt Excelsior'31 meer afstand van de onderste degradatieplaatsen. Deze zege was belangrijk, ook al omdat alle degradatiekandidaten tegen elkaar uitkwamen deze avond, en dus ook punten hebben gepakt. Mede door het verlies van SVVN neemt Excelsior'31 nu in ieder geval ruimer afstand van de rode lantaarn.

Bij Excelsior'31 waren er deze avond ook een paar bijzondere debutanten, in de personen van invalkeeper Adriaan Averesch, en interimcoach Daan Kreijkes.

Voor beide personen had Gerald Keizer niets dan lof: "Adriaan verrichtte een paar hele cruciale reddingen, die anders de gelijkmaker hadden betekend. En als coach was Daan Kreijkes vooral duidelijk in zijn consequente wisselen. Voor ons als spelers is dat prettig." En een winnende coach heeft natuurlijk altijd gelijk.

Ook een opvallende rol was weggelegd voor aanvoerder Alidus ter Harmsel, die belangrijk was voor zijn team, en niet alleen vanwege zijn 2 assists. Daarnaast was er een glansrol voor René Dangremond. Bijna wekelijks pikt hij zijn doelpuntje mee, en ook vanavond scoorde hij alweer zijn 4e doelpunt deze competitie.

Mooi voor deze robuuste verdediger, die lang uit de roulatie is geweest met een zware blessure, maar nu weer helemaal terug blijkt te zijn..
 
Over 2 weken, op vrijdag 12 december om 20.00 uur in de Reggehal, speelt Excelsior'31 een thuisduel tegen Union uit Malden (onder Nijmegen).
 
Opstelling Excelsior'31:
Adriaan Averesch (keeper), René Dangremond, Arnoud Baan, Jos Kreijkes, Arsenin Rodriguez, Gerald Keizer, Alidus ter Harmsel, Laurens Goosen
Coach: Daan Kreijkes
 
Scoreverloop:
1-0 Arsenin Rodriguez
1-1 TFC
2-1 TFC
Rust
2-2 Gerald Keizer
2-3 Arnoud Baan
2-4 René Dangremond
 
Scheidsrechter: A. de Vries
Grensrechter: Jan Baan

Kalender icoon zaterdag 29 november 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers