Monsterzege Futsallers Excelsior31 op concurrent Helios

De Futsallers van Excelsior’31 hebben vrijdagavond 13 februari met 10-3 gewonnen van Helios uit Deventer. Ondanks afwezigheid van keeper Ruud Kreijkes en aanvoerder Alidus ter Harmsel een ruime overwinning op naaste belager Helios, die ook gehavend aan de wedstrijd was begonnen. Een belangrijke zege in de strijd tegen degradatie.

Na 20 minuten was de wedstrijd al beslist door doelpunten van gelegenheidsaanvoerder Jos Kreijkes en Laurens Goosen. De trotse en kersverse vader Laurens Goosen van zoon Luca toonde zich een ware Luca Toni deze match door vier maal te scoren. Voor rust werd het nog 4-1. Na rust speelde Excelsior op de counter en werden zelfs de dubbele cijfers nog gehaald door doelpunten van Arnoud Baan, Rene Dangremond en Gerald Keizer. Door deze overwinning neemt Excelsior voorlopig afstand van de gevarenzone, al zijn er nog vele wedstrijden te gaan.

Opstelling Excelsior 31:
Adriaan Averesch (keeper), Arnoud Baan, Jos Kreijkes, Arsenin Rodriguez, Gerald Keizer, Laurens Goosen, Rene Dangremond
Coach: Marcel Lankamp, Murat Yerlikaya