Uitgeschakeld !!

Uitgeschakeld !!

Wedstrijdanalyse Go Ahead Kampen - Excelsior'31, van Excelsior'31 coach Dennis Demmers 

Helaas moeten we de kortste weg - om ons te plaatsen voor de KNVB beker - verlaten. In een wedstrijd waarin we Go Ahead Kampen als tegenstander troffen, waar we overigens ook volgende week zaterdag tegen moeten spelen, kwamen we niet tot scoren. 

De wedstrijd begon goed, van onze kant. We wonnen veel duels, hadden daardoor veel balbezit en creëerden een veldoverwicht.  Het werd al snel duidelijk dat Go Ahead Kampen wachtte op een foutje van ons, om er vervolgens razendsnel uit te komen. 

Ondanks het vele balbezit wisten we te weinig kansen te creëren, sterker nog: Go Ahead Kampen kreeg in de eerste helft, ondanks dat wij een optisch veldoverwicht hadden, de beste kansen.  

Door foutieve passes, van onze kant, kon men er een aantal keren gevaarlijk uitkomen, maar ook zij scoorden niet. In de 2e helft begon Go Ahead Kampen sterk en was even de bovenliggende partij, zonder grote kansen te creëren.  

Na 10 minuten namen wij het initiatief over, om het vervolgens niet meer weg te geven.  We kregen een aantal grote kansen maar konden ze niet benutten, wat ons al vaker is opgebroken, dit seizoen, waardoor het uitliep op een strafschoppen serie.

Helaas voor ons verloren we die.
 Opnieuw hebben wij laten zien dat we een team zijn en willen gaan voor het beste resultaat.  

Er werd hard gewerkt, afspraken werden nagekomen en taken uitgevoerd. Ondanks de vele afwezigen biedt dat perspectief voor de toekomst. Net als de aanstormende talenten uit de A1, waarvan er nu al drie hun opwachting in het 1e hebben gemaakt. Dat bewijst dat zij er aan staan te komen, een prima ontwikkeling. 

Voor ons is het nu richten op de competitie. Het zal nog een lange zware weg worden, met 9 finales, waarvan zaterdag de eerste is.  

We zullen die wedstrijd voor de winst moeten gaan, om zo de aansluiting - richting de 5e plek - te houden en daarnáást de staartploegen onder ons te houden. 

Dennis Demmers. Kalender icoon woensdag 18 maart 2009 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers