Voorbeschouwing Dennis Demmers op wedstrijd tegen ONS Sneek

Voorbeschouwing Dennis Demmers op wedstrijd tegen ONS Sneek

Na de wanvertoning van afgelopen week hebben we de mogelijkheid een veelbewogen seizoen met een sisser te laten aflopen. 
 

De laatste thuiswedstrijd van dit seizoen zullen we het publiek moeten laten zien dat we wel degelijk weten wat strijd is en in staat zijn volwassen te voetballen. Makkelijk zal het niet zijn, want ONS weet ook dat als ze bij ons verliezen, Excelsior’31 niet meer te achterhalen is. Een spannende wedstrijd dus met grote belangen.In dit soort wedstrijden gelden hele andere wetten dan wedstrijden die gespeeld worden waar geen belangen meer op het spel staan. Het hoeft niet mooi als het maar effectief is. Alles met 1 doel: 3 punten.

Om 3 punten te kunnen halen heb je doelpunten nodig, en daar heb ik denk ik een punt. We hebben in de afgelopen wedstrijden teveel kansen nodig gehad om tot een doelpunt te komen waardoor we de tegenstanders vaak in de race hielden en aan de andere kant kregen we ze te makkelijk tegen.  Als wij met de maximale inzet spelen en daarnaast onze volwassenheid tonen en onze verantwoording nemen in het veld dan moeten we een goed resultaat kunnen halen wat wil zeggen: scherp zijn voor de goal en aan de andere kant degelijk verdedigen. Vechten en strijden als team voor elk grassprietje dat is wat we moeten en daarna op naar een overwinning.

Kalender icoon vrijdag 1 mei 2009 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers