KAMPIOENEN!!!!!

Excelsior '31 E5, E12 en F2 kampioen

Hieronder het verslag van F2:

Excelsior '31 F2 is kampioen geworden. In de laatste wedstrijd van het sezoen, uit tegen avc Heracles F1, werd er met 2-1 gewonnen.

De jongens van trainers Dennis ter Harmsel en Egbert Paalman en leider Henk Gerritsen Mulkes begonnen zenuwachtig aan de wedstrijd. Toch waren er veel kansen voor Excelsior '31. Helaas wisten de jongens het netje niet te vinden. Het valt ook niet mee om in een wedstrijd waar het om gaat goed te voetballen. De meeste kampioenswedstrijden zijn niet om aan te zien.

Met een ruststand van 0-0 moest er in de tweede helft gescoord worden om daadwerkelijk kampioen te worden. In de tweede helft was het dan ook Excelsior '31 dat de 1-0 maakte. Maar niet lang daarna was het avc Heracles dat alweer gelijk maakte. Met deze stand was het kampioenschap voor Dos '37. Er werd nog even alles op alles gezet en gelukkig voor F2 werd er de 2-1 gescoord voor Excelsior '31. In bijna de laatste minuut kwam één van de almelo'ers vrij voor de keeper van Excesior '31 maar gelukkig ging de bal, voor iedereen die Rood-Wit zijn, nipt naast.

Door deze overwinning is Excelsior '31 F2 de trotse en terechte kampioen.

Na de wedstrijd werd er nog lang nagefeest op het veld van Heracles. Op de terugweg naar Rijssen werd er halverwege halt gehouden. Er stond een vrachtwagen met oplegger klaar, die compleet versiert op de blijde jongens stond te wachten (bedankt Jan en Leverink).

Na de rondrit door Rijssen ging F2 richting de Koerbelt. Daar aangekomen werden de jongens opgewacht door Jeugdvoorzitter Jan Busscher en hoofdleider Marcel Lankamp. Na de toespraak van de jeugdvoorzitter en het overhandigen van de kampioensdiploma was het nog lang onrustig in Rijssen.