E6 heer en meester in Holten

E6 heer en meester in Holten

Dreamteam E-6 zet de schouders er weer onder met als eind resultaat :KAMPIOEN

 

Na een teleurstellende bekerfinale van vorige week, met als resultaat, de tweede plek, werd er vandaag  in Holten het Allard van Bruggen-toernooi gespeeld.

Nadat er een wedstrijdbespreking was geweest, hebben we weer de puntjes op de i gezet, en voor de laatste keer dit seizoen er weer samen tegen aan gaan.

 

De 1e wedstrijd was tegen VV Holten E3, het was eenrichtingsverkeer, kans na kans ging voorbij, maar net zoals bij de laatste wedstrijden, de bal ging en wilde er maar niet in. In de allerlaatste seconde schoot Kaj zomaar op doel en een tegenspeler veranderde de bal van richting en kwam in het doel…..0-1, de eerste 3 punten waren binnen.

De tweede wedstrijd was tegen Enter Vooruit E3, die we overtuigend wonnen met 2-0, de tussenstand 6 punten uit 2 wedstrijden.

De 3e wedstrijd moesten we tegen SV Rietvogels E3. We zagen ze als concurrent en moesten deze dan ook winnen. En dat deden we met 2-0. Nu hadden we 9 punten en waren eigenlijk al kampioenen, gezien de andere uitslagen ( dit had ik de jongens natuurlijk niet gezegd, want de  laatste wedstrijd moest natuurlijk ook goed gespeeld worden en uiteraard gaan we voor de volle winst). De 4e wedstrijd tegen AVC Heracles was zeer pittig. Wij hadden ze een beetje onderschat, maar uiteindelijk door een fraai doelpunt van Mart werd het 1-0.

 

Dus E-6 was met z’n 12 punten, 6 doelpunten voor en ja, echt waar, 0 doelpunten tegen, de ware kampioen vandaag van deze poule.

 

Ik, als trainer van dit dreamteam, ben dan ook heel trots op de jongens, vooral om te zien wat ze afgelopen seizoen hebben bereikt.


Dit even op een rijtje gezet:

Najaar competitie: kampioen. We promoveerden van de 4e naar de 3e klasse.
De voorjaarscompetitie werd er geëindigd als 5e, een prima resultaat.
De bekerfinale gingen we steeds een ronde verder, wat ons uiteindelijk de bekerfinale opleverde, met als eindresultaat 2e.
Vandaag in Holten overtuigend kampioen, rest ons alleen nog volgende week zaterdag een toernooi bij RV, ook hier hopen we natuurlijk een mooi resultaat te behalen. Een goed resultaat behaal je alleen maar door goed samen te spelen en dat hebben jullie keer op keer bewezen.

 

Vanaf deze kant wens ik alvast een ieder een fijne vakantie toe, vooral de jongens van E6, dat jullie volgend jaar in jullie toekomstig team maar net zoveel successen mogen behalen dan als in E6.

 

Groeten, Johnny Peeters trainer E6

Kalender icoon zondag 24 mei 2009 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers