Succesvolle trip Excelsior delegatie naar Borghorst

Succesvolle trip Excelsior delegatie naar Borghorst

In totaal zijn er twee fotoreportages, één van vrijdag (72 foto's) en één van zaterdag (171 foto's). Klik hier voor een verslag van het bezoek van Excelsior'31 aan Borghorst, in de Duitse media. Of hier 

foto (inzet): Excelsior’31 voorzitter Lamber Voortman in actie bij het ‘Ball im Eimer werfen’
 

Op de foto (hieronder): Excelsior’31 jeugdvoorzitter Jan Busscher (uiterst links) en voorzitter Lamber Voortman (midden), samen met Andreas Hoge (Borghorst's 'Bürgermeister', 3e van links) en ‘grote man achter het evenement’ Hans Dinkhoff (2e van rechts).

Uiterst rechts Preussen Borghorst 'Jugendobmann' Günter Overkamp.



BORGHORST – Een Excelsior’31 delegatie heeft dit weekend een bijzonder prettig bezoek gebracht aan Preussen Borghorst, de plaatselijke voetbalvereniging van Rijssens ‘partnerstad’, in Duitsland. De uitwisseling met Preussen Borghorst was mede te danken aan een bijdrage van de Stichting Jumelage Rijssen/Holten en Borghorst.

Het gezelschap, dat bestond uit de spelers en begeleiding van F1 t/m F4, plus een aantal bestuurlijke afgevaardigden, werd ontvangen als ware het een heus staatsbezoek.

Niemand minder dan ‘burgermeister’ Andreas Hoge was bijvoorbeeld opgetrommeld. Hij had lovende woorden voor de grote initiator van deze ‘uitwisseling', Hans Dinkhoff.

Ook Excelsior’31 voorzitter Lamber Voortman complimenteerde Dinkhoff en beloofde er alles aan te doen zodat Preussen Borghorst volgend seizoen een tegenbezoek aan Excelsior’31 zal kunnen brengen.

Vrijdagavond volgde een aantal oefenpotjes, om de spieren wat ‘los’ te maken, waaronder een interland, tussen de Excelsior’31 en Preussen Borghorst jeugdleiders. In tegenstelling tot eerdere historische resultaten, sloeg Excelsior'31 in de slotseconden van het duel genadeloos toe... en scoorde de winnende treffer!

Zaterdag ging het evenement pas écht van start, met een voetbaltoernooi, voor de jeugd.



De Excelsior’31 jeugd liet zich daarbij - als verwacht - van de beste kant zien.
Kalender icoon zondag 28 juni 2009 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers