KNVB maakt competitie-indeling (recreatief) jeugd- en seniorenvoetbal bekend

KNVB maakt competitie-indeling (recreatief) jeugd- en seniorenvoetbal bekend

In aansluiting op de publicaties van de competitie-indelingen van de categorie A heeft district Oost nu ook de samenstelling afgerond van de categorie B.

De indeling voorzien van de nummering is vanaf 24 augustus zichtbaar op KNVB.nl. De afdeling wedstrijdzaken verzoekt de verenigingen om de competitie-indeling te controleren op mogelijke onjuistheden, zoals bijvoorbeeld de aangegeven klasse, de vermelde voorkeurstijden en de indeling op regio.

In verband met de vakantieperiode wordt verzocht niet rechtstreeks naar de competitieleiders te mailen, maar naar oost-competitie-veld@knvb.nl. Opmerkingen of aanmerkingen moeten uiterlijk 9 augustus in het bezit zijn van de afdeling wedstrijdzaken.

De opmerkingen worden verwerkt in de genummerde indeling. Het mag duidelijk zijn dat bezwaren tegen de indeling niet altijd zal kunnen leiden tot een wijziging. Er worden geen individuele reacties verstuurd.

Door dit seizoen voor het eerst te werken met het digitaal inschrijven van de teams/elftallen was het niet in te schatten hoe lang de competitieleiders bezig zouden zijn met de verwerking van de inschrijving.

Helaas is het niet gelukt om een datum te plannen voor het bespreken van de pupillenindeling. De voorjaarsindeling voor de pupillen wordt wel weer besproken met de verenigingen.
De 3e en 4e klassen D-pupillen, 1e tot en met 4e klassen E-pupillen, en de hoofdklasse tot en met 4e klasse F-pupillen spelen in reeksen.

In de winterstop wordt er voor deze teams een nieuwe indeling gemaakt.
Hieronder staan de indelingen van de elftallen uitkomend in categorie B. De indeling is op alfabet en er kunnen dus geen conclusies ten aanzien van de speelnummers aan verbonden worden.

zaterdag senioren (senioren, veteranen en vrouwen)

zondag senioren (senioren, veteranen en vrouwen)

A-junioren (2e tot en met 4e klasse)

B-junioren (2e tot en met 4e klasse)

C-junioren (2e tot en met 5e klasse)

Meisjes (meisjes A, B en C)

D-pupillen (2e tot en met 5e klasse)

E-pupillen (Hoofdklasse tot en met 4e klasse)

F-pupillen (Hoofdklasse tot en met 4e klasse)

(bron: website KNVB)

Kalender icoon maandag 3 augustus 2009 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers