Wedstrijden van dinsdagavond

foto: Excelsior'31 keeper Arjan Kok begrijpt de wereld niet meer, na de uitschakeling op penalties, tegen DOVO (foto's: met dank aan Niels Boersema (v.v. Nunspeet). Excelsior'31 schoot slechts twee (van de zes) penalties tegen de touwen, DOVO drie.. Klik hier voor een korte impressie...

Excelsior’31 1 speelt zaterdag om 14.00 uur de 'troostfinale', tegen de verliezer van het duel Nunspeet – SVZW, dat donderdagavond gespeeld wordt, na het 1-1 gelijke spel tegen DOVO.

Excelsior’31 kwam na 25 minuten spelen op voorsprong door een benutte vrije trap van nieuweling Niek Davina, 1-0. Dat werd tevens de ruststand. Vlak na rust kwam DOVO op gelijke hoogte, door een doelpunt van Thijs van Tent Beking.

De Veenendalers wonnen de aansluitende penaltieserie en spelen dientengevolge de ‘grote’ finale, van
het Gema – Homar toernooi, van de voetbalvereniging Nunspeet.

Excelsior’31 2 speelde vanavond zijn eerste oefenwedstrijd, tegen ROHDA Raalte 2. Eindstand 3-3.

Klik hier voor de fotoreportage (72 stuks), van deze wedstrijd...

Excelsior’31 C1 ging flink over de knie bij NEO C1. Eindstand 1-7.