Excelsior speelt zaterdag in de troostfinale tegen SVZW

NUNSPEET – Excelsior’31 speelt zaterdag 15 augustus om 14.00 uur tegen SVZW, op het terrein van de v.v. Nunspeet.

wedstrijdverslag, bron: website v.v. Nunspeet

De tweede wedstrijd van het Gema - Homar toernooi tussen Nunspeet en SVZW is in 3-2 geëindigd. Bij de selectie van Nunspeet ontbraken Maurice Pot en Frank van Twillert en de geblesseerde Peter Huijgen en Michiel Vierhout.

In de 3e min kwam Nunspeet via Arie Smit, op aangeven van Patrick Pluim, op 1-0. Na een overtreding, net buiten het strafschopgebied, op Patrick Pluim scoorde Sander Staal in de 26e min uit de toegekende vrije trap 2-0. In de 39e min. was het Arie Smit die uit een corner van Mitchell Poot de 3-0 binnen kon binnen tikken.

In de tweede helft kreeg Nunspeet nog diverse kansen om de score uit te breiden, echter waren het de lat en keeper Roy Willemsen die dit verhinderden. In de 78e min was het Rob Altink die SVZW op 3-1 bracht. Vier minuten later eindigde een kopbal van Mark Dijkstra [SVZW] op de paal.

Het was Rob Altink die in de 86e min. de spanning helemaal terugbracht door de 3-2 eindstand te scoren.

A.s. zaterdag zal de kleine finale [aanvang 14.00 uur] tussen Excelsior ’31 en SVZW gespeeld worden en zal Nunspeet in de grote finale [aanvang 16.00 uur] tegen DOVO uitkomen.